Doftljus Hygge Bergamott Mahogny

259,00 kr ink.moms

Doftljus Hygge Bergamott Mahogny med en härlig doft av bergamott och mahogny, från Paddywax. Serien Hygge är inspirerad av Scandi Lifestyle och Design och kärlet blir en snygg skål eller ask när ljuset är slut.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

Slut i lager

Artikelnr: HY0503EU Kategorier: ,

Doftljus Hygge Bergamott Mahogny med en härlig doft av bergamott och mahogny, från Paddywax. Serien Hygge är inspirerad av Scandi Lifestyle och Design. Man ville skapa ett sofistikerat, klassiskt ljus som skulle passa in i design och estetik i många hem. Hygge inspirerades av trenden med mysighet och skandinavisk enkelhet.

Kärlen passar perfekt att återanvända som kruka för din växt, i badrummet för bomulls tussar, som skål för tilltugg, eller för förvaring av småsaker, hårband och smycken.

  • Toppnoter: Bergamott, bitter apelsin, citron och limeskal
  • Mellannoter: Salvia, stjärnanis, eukalyptus, vild jasmin
  • Basnoter: Åldrad ceder, mörk mahogny, vit mysk, bärnsten

OM PADDYWAX

Våra liv består av minnesvärda ögonblick.

Paddywax skapar ljus som är genomtänkt designade för att skapa rätt atmosfär för bestående minnen. Paddywax startades som ett kreativt design- och temadrivet företag i Nashville, Tennessee, 1996. Man börjar med en historia och bygger runt den för att skapa kollektioner som tillför värme och stämning till ditt hem. Ljusen är designade och framtagna avsiktligt, med en blandning av material, texturer, former och unika dofter för att skapa vackra minnen till tonerna av levande ljus. Fokus ligger också på att kärlen ska vara återanvändningsbara. En bärande tanke i varje ljuskollektion är att doftljusen inte är engångsartiklar utan en del av inredningen i ditt hem som kan leva vidare en lång tid.

Vikt 141 g
Dimensioner 90 × 90 × 90 mm
Varumärke

Paddywax

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.