Golvpussel Världen

279,00 kr ink.moms

Golvpussel Världen är ett golvpussel för barn med stora bitar som tillsammans skapar en rolig världskarta med olika djur på. Pusslet blir 610×460 mm när det är färdigt. Från 3 år.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

Endast 3 kvar i lager

Artikelnr: PTC0019 Kategorier: , ,

Golvpussel Världen är ett golvpussel för barn med stora bitar som tillsammans skapar en rolig världskarta med olika djur på.

Pusslet kommer i en fin presentlåda med rephandtag och blir 610×460 mm när det är färdigt. Golvpusslet har 24 bitar.

  • Från 3 år.

OM PETIT COLLAGE

Petit Collage handlar om bra design. Genom att kombinera en modern estetik med fokus på att använda hållbara material, skapar Petit Collage genomtänkta produkter för de små. Deras produkter kombinerar design av hög kvalitet med högt lekvärde och ser lika vackra ut på hyllan som de är roliga för våra barn att leka med! Den allra första produkten, redan 2006, var ett handgjort litet uggle collage gjord av återvunnet material. Den produkten inspirerade inte bara företagsnamnet Petit Collage utan också företagets hållbarhetsfilosofi.

Petit Collage är en kollektion av barnprodukter med ett tydligt fokus på hållbarhet, lång livslängd och hög kvalitet och som barnet ska kunna växa och utvecklas med. Lekglädje och produktens livslängd är en mycket viktig del i produktutvecklingsprocessen.

Materialen är noga utvalda och återvunna i så stor utsträckning som möjligt. Att använda material från ansvarsfulla källor har hög prioritet, till exempel FSC-certifierat trä för leksakerna och FSC-certifierat papper för många av pappersprodukterna. Vi trycker med grönsaksbaserat bläck och vattenbaserade färger. Paketeringen är minimerad för att undvika onödigt avfall.

Säkerhet tas på största möjliga allvar och alla produkter är fria från BPA, ftalat, bly och formaldehyd. Produkterna är testade och godkända enligt högsta europeiska och amerikanska standard: ASTM, CPSIA, EN71 och REACH.

Vikt690 g
Dimensioner265 × 70 × 230 mm
Varumärke

Petit Collage

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.