Matservetter 20p Sommarblommor

39,00 kr ink.moms

Matservetter 20p Sommarblommor är både praktiska och stilfulla. Gör din dukning och fest komplett med våra servetter i hög kvalitet. Servetterna levereras i 20 pack och är 33 x 33 cm när de är helt utvikta.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

Slut i lager

Artikelnr: 2000-695-90 Kategorier: , ,

Matservetter 20p Sommarblommor förhöjer din dukning och lägger till en praktisk twist på ditt middagsbord. Vårt sortiment av högkvalitativa servetter är utformade för att göra din dukning snyggare och mer stilfull. Här är några skäl till att du borde överväga att använda matservetter i din dukning:

  • Mångsidighet: Oavsett om du har en formell middag eller en avslappnad brunch, komplettera din dukning med våra servetter för att skapa rätt atmosfär.
  • Hållbarhet: Våra matservetter är tillverkade av material som är snälla mot miljön, vilket gör dem till ett miljövänligt val för din dukning.
  • Design och Stil: Ge din dukning en extra touch av elegans med våra stilfulla servetter. Välj bland olika mönster och färger som passar din personliga smak.
  • Praktiskt skydd: Matservetterna är inte bara estetiskt tilltalande utan också högabsorberande, vilket ger ett praktiskt skydd mot spill och fläckar.

Gör din dukning komplett och praktisk samtidigt. Beställ våra matservetter idag och upplev fördelarna med en stilfull och bekväm måltidsupplevelse!

Vikt90 g
Dimensioner30 × 330 × 330 mm

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.