ALMANACKA

Almanacka är en av våra större produktgrupper. Eftersom vi är just kalenderspecialister är det kanske inte så konstigt. Hos oss hittar du ett stort urval av almanackor i alla möjliga storlekar, utseenden och material.

EN PRAKTISK ALMANACKA ÄR ALLTID RÄTT

Trots att det finns många digitala former av almanackor är en vanlig hederlig almanacka väldigt praktisk. Till exempel slipper man starta upp ett program i sin dator eller en app i telefonen och man behöver aldrig vara orolig för att batteriet ska ladda ur. Det enda som behövs förutom en almanacka är en penna. Dessutom slipper man vara rädd för att almanackan ska råka raderas som ibland kan hända med en digital almanacka.

ALMANACKA SOM KREATIVT HJÄLPMEDEL

Med en almanacka kan du inte bara snabbt skriva ner dina anteckningar. Du kan också skissa och rita dina tankar och idéer. Därför används an traditionell ofta i yrken som:

  • Konstruktör
  • Formgivare
  • Elektriker
  • Snickare
  • Journalist

för att bara nämna några. Listan över yrken som använder almanacka kan så klart göras hur lång som helst.

EN PERSONLIG ALMANACKA

En almanacka är en personlig ägodel. Dels väljer du själv hur den ska se ut och vad den ska innehålla. Dels är det dina anteckningar med din handstil i den. Den klassiska dagboken är fortfarande något väldigt personligt som ingen annan får titta i. Hos oss kan du välja mellan en massa olika pärmar, storlekar och kalendarier. Vi har även lärarkalendrar som är en form av kalendrar för just lärare.

ORDNING OCH REDA MED EN KALENDER

En hederlig klassisk fickalmanacka eller fickkalender är oslagbar när man snabbt vill skapa ordning och struktur i tillvaron. Den är till exempel trevligare att ha med sig i ett möte än en dator eller att ta upp telefonen för att göra anteckningar. I en klassisk kalender kan du dessutom skapa din egen struktur och behöver inte använda ett förvalt gränssnitt.

ALMANACKAN SOM DAGBOK

En dagbok är en väldigt rolig och personlig ägodel som man inte gärna delar med någon annan. Där skriver man ner sina innersta tankar och vad som händer i livet. Man kan ta fram sina gamla dagböcker och minnas tillbaka på hur det var förr hur det är nu. Om en dagbok skulle bli publik av någon anledning är det svårt att tänka sig en digital kalender. Titeln ”Anne Franks Calender App” känns lite konstigt på något sätt.

LÄS MER

VANLIGA FRÅGOR OM Almanacka

Hur snabbt levereras min almanacka?

Om du beställer före 14:00 skickar vi iväg din beställning samma dag.
Beställer du på en helgdag skickar vi första vardagen efter.

Hur betalar jag för min almanacka?

Via Klarna kan du enkelt betala direkt med kort eller banköverföring.
Du kan även betala mot faktura eller välja att delbetala.

Är era almanackor miljömärkta?

Alla våra almanackor är märkta med FSC.

  • Om du vill ha en almanacka så har vi en för dig. Titta runt i vårt stora utbud av almanackor.