FAMILJEKALENDER 2024
JUST NU! UPP TILL 50% RABATT

Familjekalender 2024 är en kalender som hela familjen kan använda för alla sina aktiviteter. Välj en familjekalender med mellan 4 och 8 kolumner.

Du kan också skapa enkelt skapa en egen personlig familjekalender med dina egna bilder här. JUST NU! 50% RABATT på alla fotokalendrar.


Sortera efter

Miljömärkning

Pris

 • ↓ 30%
  Familjekalender Planner XL 2024

  Familjekalender Planner XL 2024

  115,50 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 20%
  Familjekalender Färg 2024

  Familjekalender Färg 2024

  127,00 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 28%
  Familjekalender Smarta Familjen 2024

  Familjekalender Smarta Familjen 2024

  119,00 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 20%
  Familjekalender Maria Fidler 2024

  Familjekalender Maria Fidler 2024

  110,00 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 50%
  Familjekalender Four Seasons 2024

  Familjekalender Four Seasons 2024

  79,00 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 50%
  Familjekalender Artsy 2024

  Familjekalender Artsy 2024

  79,50 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 15%
  Familjekalender Katter 2024

  Familjekalender Katter 2024

  135,00 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 50%
  Familjekalender Maria Nilsson Thore 2024

  Familjekalender Maria Nilsson Thore 2024

  79,50 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 50%
  Familjekalender Planner Guld 2024

  Familjekalender Planner Guld 2024

  69,00 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 20%
  Familjekalender Glada Kossan 2024

  Familjekalender Glada Kossan 2024

  110,00 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 50%
  Familjekalender Blomma 2024

  Familjekalender Blomma 2024

  69,00 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 30%
  Familjekalender Hundar 2024

  Familjekalender Hundar 2024

  111,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Slutsåld
  Familjekalender Växter 2024

  Familjekalender Växter 2024

  125,00 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 30%
  Familjekalender Citat 2024

  Familjekalender Citat 2024

  111,00 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 20%
  Familjekalender Tina Backman 2024

  Familjekalender Tina Backman 2024

  144,00 kr ink.moms KÖP NU

VANLIGA FRÅGOR OM FAMILJEKALENDER

Vad menas egentligen med en familjekalender?

En familjekalender har fler kolumner än en traditionell kalender eftersom en familj ofta har många olika aktiviteter att planera och hålla reda på. En smart grej är att låta varje familjemedlem få en egen kolumn så ser man tydligt vem i familjen som ska göra vad och när.

Hur många kolumner finns det i era familjekalendrar?

Våra familjekalendrar finns i flera olika modeller med
4 kolumner
5 kolumner
6 kolumner
7 kolumner
8 kolumner

Måste man ha en familj för att ha nytta av en familjekalender?

Nej självklart inte. Överallt där man kan ha nytta av en kalender med flera kolumner har såklart en stor hjälp av en familjekalender. Till exempel på jobbet eller i en förening där det finns mycket som ska planeras och som man ska hålla koll på.

 • På kalenderspecialisten.se hittar du Sveriges största sortiment av miljömärkta familjekalendrar som dessutom är tillverkade i Sverige. En familjekalender med många kolumner ger dig bra överblick på hela familjens aktiviteter.

Häng upp den i köket eller på någon annan plats där alla kan se den så att alla kan ha koll på vad som händer.

Vi har gott om snygga, roliga och stilrena motiv välj till exempel en familjekalender med:

 • 4 kolumner
 • 5 kolumner
 • 7 kolumner
 • 8 kolumner

Letar du efter någon annan kalender och almanacka så har vi massor med andra alternativ.

FAMILJEKALENDER 2024 MED 4 KOLUMNER

Du hittar ett antal familjekalendrar 2024 med snygga och roliga omslag bland våra familjekalendrar. Vi har stilrena kalendrar från Paperstyle, roliga ordvitsar med Glada kossan, vackra illustrationer av blommor och bilder av barnboksillustratören och grafiska formgivaren Maria Fidler och lite annat. Med fyra kolumner får du gott om plats för att planera för dig och din familj. Om du har en större familj så kan du välja en familjekalender med fler kolumner. Häng din familjekalender på en vägg där hela familjen kan se den.

FAMILJEKALENDER MED 5 KOLUMNER

Med fem kolumner blir din familjekalender en perfekt planerare. Du får plats med familjen och kanske ett husdjur eller två. Bland våra familjekalendrar med fem kolumner så kan du till exempel välja bland omslag som vackra svenska landskapsbilder, Artsy med designomslag, enfärgade kalendrar, citat och lite annat. Titta efter så hittar du säkert familjekalendern för dig.

FAMILJEALMANACKA 2024 MED 7 KOLUMNER

Med sju kolumner får du plats med allt som behöver planeras. Dessutom i en stor familj. Han man till exempel bonusbarn som dyker upp ibland så är den kalender med 7 kolumner perfekt. Det finns som bekant en massa aktiviteter som ska planeras i en familj som till exempel:

 • Fotbollsläger
 • Semestern
 • Veterinärbesök
 • Utvecklingssamtal
 • Möten

Alltså det som man ska hålla reda på i skolan, på jobbet och på fritiden. Har man ett husdjur blir det ytterligare saker som handlar om huden, katten eller vilket husdjur man nu har.

STOR FAMILJEALMANACKA MED HELA 8 KOLUMNER

Vi har en stor familjekalender med hela 8 kolumner. Den är perfekt för stora familjer och familjer med mycket planering. Snygg design dessutom.

En familjekalender är ett väldigt användbart verktyg för familjer som har många medlemmar. Det är inte direkt ovanligt att det finns barn, bonusbarn och bonusföräldrar i familjen. Alla medlemmar har ju sina egna intressen och aktiviteter som ska planeras så att alla kan se dem och hålla koll. Våra största familjekalendrar har som sagt hela åtta kolumner som man kan sköta sin planering med.

VÄLJ MOTIV TILL EN VÄGGKALENEDR FAMILJ

En familjekalender ska sitta på en vägg så det är bra att välja ett motiv som du gillar. Vi har flera stycken att välja mellan.

Vi har alltid lagt stor vikt vid omslagen och bilderna i våra väggkalendrar familj. Dels väljer vi sådant som vi vet är populärt bland familjer som till exempel Glada Familjen och Maria Nilsson Thore. Men vi vet också att alla inte gillar bilder utan vill ha stilrena kalendrar så självklart har vi sådana också. Ta en titt och se efter om det är något du gillar.

GULLIGA DJURMOTIV I BILLIGA FAMILJEALMANACKAN

Djur är alltid populära som motiv på en familjekalender. Man behöver inte ha ett eget djur för att gilla djurmotiv

För många barnfamiljer eller för alla familjer som gillar djur i största allmänhet är en familjekalender med söta djurmotiv populär. Här hittar du motiv med både katter och hundar. Två oerhört passande omslag om familjen har en hund eller en katt. Självklart får djuret i fråga sin egen kolumn för veterinärbesök och annat som djur ägnar sig åt.

STILRENA FAMILJEALMANACKOR MED DESIGN

Bland våra familjekalenderar 2024 hittar du ett par trevliga nyheter för dig som gillar design och konst. Titta runt och hitta din favorit.

Nyheterna är familjekalender:

 • Romans
 • Grafik
 • Tina Backman
 • Blomma
 • Artsy

De har 4 eller fem kolumner beroende på vilken familjekalender du väljer. Du kommer hur som helst få gott om plats för familjens planering plus att du får en snygg och trendig familjekalender som pryder vilken vägg som helst.

BESTÄLL ENKELT SNYGGA FAMILJEKALENDRAR MED 5 KOLUMNER

En familjekalender med 5 kolumner ger dig gott om plats för hela familjens planering. Välj motiv som hela familjen gillar.

Med 5 kolumner får en familj med tre eller fyra personer gott om plats för planeringen. Förutom att alla familjemedlemmar har varsin kolumn finns det alltså plats för en massa gemensamma aktiviteter som två eller flera familjemedlemmar ska göra.

FAMILJEKALENDER MED EGNA FOTON

Du kan skapa en egen familjekalender med dina egna foton. Välj mellan 2 till 8 kolumner. Du kan också välja mellan att ha en eller två bilder per sida. Välj bilder på familjen eller vilka bilder som helst. En fotokalender som man gör själv är en perfekt julklapp till släkt och vänner.

FAMILJEALMANACKA MARIA THORE NILSSON

Titta gärna på vår familjekalender med motiv av barnboksillustratören Maria Nilsson Thore. Kalendern har tolv populära illustrationer.

Maria Thore Nilsson är en av våra mest lästa och populära barnboksillustratörer. Lästa undrar du. Javisst. Hon ger även ut egna böcker som hon både har skrivit och illustrerat. Dessutom är hennes illustrationer spridda bland en stor mängd barnböcker som hon har illustrerat. Familjekalendern är såklart väldigt populär bland just barnfamiljer.

EN SMART KALENDER MED EXTRA FINESSER

Om du gillar kluriga knep och knåp, ordvitsar eller smarta funktioner hittar du det hos oss.

Vi har några familjekalendrar 2024 med extra finesser som till exempel stickers med symboler för olika händelser. Det kan vara träning, tandläkarbesök och annat sådant som familjen ofta planerar. Du sätter fast din sticker på rätt dag så vet resten av familjen snabbt vad som händer. En sticker är ofta snabbare än om man ska anteckna. Dessutom tycker barnen att det är kul att sätta upp klistermärken.

Om du och din familj gillar att lösa kluriga gåtor eller om ni gillar roliga ordvitsar så ska ni kolla in Smarta familjen och Glada kossan. De är tv av våra absolut mest populära familjekalendrar.

FAMILJEKALENDER FÖR ANNAT ÄN BARA FAMILJEN

Det finns så klart annat än familjer som behöver lite extra plats för planering i en kalender. En familjekalender kan betraktas som en veckoplaneringstavla för en familj men så klart även för andra som behöver en överskådlig veckoplaneringskalender. Så en kalender med flera kolumner kan vara bra i andra sammanhang som till exempel i föreningar eller yrken med mycket planering. Med en familjekalender kommer man långt om man till exempel ska planera ett byggprojekt eller en turnering.

GE BORT EN FAMILJEKALENDER 2024 I JULKLAPP

Julklappar är kul att både ge och få. Vid årets slut är en kalender alltid rätt att ge bort.

När det lackar mot jul lackar det även mot årsskifte och med det också byte av kalender. Därför är en familjekalender en utmärkt julklapp som lever under ett helt år och som används så gott som dagligen. Välj en trevlig kalender och ge bort den till någon du gillar och som är i behov av att planera en hel familjs aktiviteter.

KÖP FAMILJEKALENDER ENKELT OCH SÄKERT

Köp familjekalender enkelt och säkert hos oss. Du kan betala med Klarna, kort eller direkt i banken. Vi levererar hem till dig.

Det ska självklart vara både enkelt och säkert att handla online. Därför har vi ordnat med olika typer av säkra betalningar och dessutom leverans ända fram till din brevlåda. Om det inte är möjligt att lägga den i din brevlåda så ser vi till att du kan hämta den på närmaste utlämningsställe. Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos oss.

SNYGGA FAMILJEKALENDRAR 2024

Det är såklart svårt att säga vad som är en snygg kalender eller inte. Men vi har i alla fall ett stort utbud.

Självklart hoppas vi att så många som möjligt ska tycka att vi har snygga kalendrar. Men som alla vet så är det svårt att veta vad folk tycker är snyggt eller inte. Vi vet såklart vilka av våra kalendrar som är populärast och säljer bäst. En bra grej är att se till att man har så många kalendrar som möjligt i sitt sortiment. Då ökar såklart chansen att man ska hitta något som man verkligen gillar och tycker är snyggt.

KÖP FAMILJEKALENDERN I GOD TID

Det är alltid smart att vara ute i god tid när man ska köpa nästa års kalender. Annars kan godbitarna ta slut.

Väldigt många väntar in i det sista med att köpa nästa års familjekalender. Då finns det en stor risk att mycket är slutsålt. Det bästa är att köpa familjekalendern i god tid. Om man dessutom vet vilken kalender man vill ha så går det snabbt att beställa den. Vi levererar din familjekalender och andra produkter direkt hem till din brevlåda. För det mesta brukar det ta en dag att få hem det som man har beställt hos oss. Om det inte råkar komma en helg emellan förstås. Då får man vackert vänta till helgen är över och livet är normalt igen.

FAMILJEKALENDER VÄGG FÖR FULL KOLL

Familjekalender vägg är en familjekalender som sitter på väggen. Då har hela familjen för full koll på familjens aktiviteter.

Själva poängen med en familjekalender är att allt som familjen ska göra och som angår familjen samlas i en och samma kalender. Det är till exempel bra att ha koll på när någon ska spela match eller ska resa iväg några dagar i jobbet eller med kompisar. Sådant som alla i familjen behöver veta helt enkelt. Därför har en familjekalender för det allra mest flera kolumner. En bra grej är att alla familjemedlemmar har varsin kolumn och att det finns en kolumn för sådant som hela familjen ska göra tillsammans.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.