FAMILJEKALENDER

Familjekalender är en väldigt populär typ av kalender som hela familjen kan använda. I kalendern samlar hela familjen sina aktiviteter. Häng upp den i köket eller på någon annan plats där alla kan se den och ha koll på vad som händer.

I kalendern kan man skriva upp aktiviteter som till exempel:

  • Fotbollsläger
  • Semestern
  • Veterinärbesök
  • Utvecklingssamtal
  • Möten

Alltså det som man ska hålla reda på i skolan, på jobbet och på fritiden. Har man ett husdjur blir det ytterligare saker som handlar om huden, katten eller vilket husdjur man nu har.

FAMILJEKALENDER MED GOTT OM PLATS

En familjekalender har flera kolumner så att man ska få plats med alla aktiviteter som familjen ska komma ihåg. Vi har mellan fyra och åtta kolumner i våra. På så sätt kan varje familjemedlem kunna ha en egen kolumn för sina egna aktiviteter. Förutom det kan man ha en kolumn för sådana saker som är gemensamma för alla till exempel semeterresor och hundutställningar.

GULLIGA DJUR PÅ EN FAMILJEKALENDER

För många barnfamiljer eller för alla familjer som gillar djur i största allmänhet är en familjekalender med söta djurmotiv populär. Här hittar du omslag med både katter och hundar. Två oerhört passande omslag om familjen har en hund eller en katt. Självklart får djuret i fråga sin egen kolumn för veterinärbesök och annat som djur ägnar sig åt.

DEN AKTIVA FAMILJENS KALENDER

En familjekalender är ett väldigt användbart verktyg för familjer som har många aktiviteter. Det kan handla om både jobb, skola och fritid. Allt ska hinnas med och planeras så som till exempel idrottsaktiviteter och studiedagar i skolan. Då är det såklart bra med en kalender som har så mycket plats som möjligt. Välj en kalender med många kolumner så ska du se att planeringen blir mycket enklare.

EN KALENDER MED EXTRA FINESSER

Vi har några familjekalendrar med extra finesser som till exempel stickers med symboler för olika händelser. Det kan vara träning, tandläkarbesök och annat sådant som familjen ofta planerar. Du sätter fast din sticker på rätt dag så vet resten av familjen snabbt vad som händer. En sticker är ofta snabbare än om man ska anteckna. Dessutom tycker barnen att det är kul med stickers.

ORDNING OCH REDA FÖR HELA FAMILJEN

Familjens kalender skapar ordning för hela familjen. Häng den i köket eller på någon annan plats där hela familjen ofta befinner sig så att alla kan se vad som är på gång i familjen.

LÄS MER

VANLIGA FRÅGOR OM FAMILJEKALENDER

Hur snabbt levereras min familjekalender?

Vi skickar alla order lagda vardagar före 14:00 samma dag.
Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas nästa helgfria dag.
Ditt paket levereras normalt till dig inom 1-3 arbetsdagar.

Hur många kolumner finns det i era familjekalendrar?

Våra familjekalendrar finns i flera olika modeller med
4 kolumner
5 kolumner
6 kolumner
8 kolumner

Hur betalar jag för min familjekalender?

Du enkelt betala direkt med kort, banköverföring eller Swish.
Du kan även välja att betala mot faktura eller delbetala.
Alla betalningar hanteras av Klarna.

  • På kalenderspecialisten.se hittar du Sveriges största sortiment av miljömärkta familjekalendrar tillverkade i Sverige. En familjekalender med många kolumner ger dig bra överblick på hela familjens aktiviteter.