Familjespel Alias Alla mot spelet

349,00 kr ink.moms

Familjespel Alias Alla mot spelet från Tactic förenar hela familjen när gåtorna ska lösas.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

Endast 9 kvar i lager

Artikelnr: 59456 Kategorier: , ,

Familjespel Alias Alla mot spelet från Tactic. Förbered dig på en mentalt utmanande resa! ”Alias alla mot spelet” är spelet som tar Alias-konceptet till en helt ny nivå, och nu är det din tur att lösa mysteriet. Det här spelet handlar om att hitta de osynliga trådarna som binder samman orden på varje kort. Klockan tickar, och tiden är din ständiga motståndare i denna intensiva kapplöpning.

Familjespel Alias Alla mot spelet sätter din kreativitet och samarbetsförmåga på prov

Sätt din kreativitet och samarbetsförmåga på prov när du och ditt lag avslöjar hemligheten bakom varje kort. ”Alla mot Alias” är inte bara ett spel för att testa ditt ordförråd; det är en utmaning som kräver att du tänker utanför boxen och hittar den mystiska länken.

Samla dina vänner och familj och spela

Det här är ett spel som förenar vänner och familj. Låt ditt samarbete glänsa och arbeta tillsammans för att knäcka gåtorna på varje kort. Med detta sällskapsspel för hela familjen kommer du att skapa oförglömliga stunder och stärka banden mellan er.

Oavsett om du är ung eller gammal kommer detta spel att förhöja din spelglädje. Med en speltid på 20+ minuter är det enkelt att passa in i din dagliga rutin. Så utmana dig själv och dina vänner med detta engagerande och tankeväckande spel på svenska.

Sätt igång med ”Alla mot Alias” nu och bjud in dina nära och kära till en rolig spelkväll. Låt idéerna flöda, låt samarbetet blomstra, och avslöja de gömda sambanden som lurar i orden. Beställ ditt exemplar nu och höj din spelupplevelse till en helt ny nivå av spänning och samarbete!

  • Från 12 år
  • Minst 2 spelare
  • Speltid: 20 min+

Hur spelar man?

Se filmen som förklarar här!

Vikt1098 g
Dimensioner250 × 250 × 60 mm
Lämplig ålder

Från 12 år

Varumärke

Tactic

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.