Familjespel Vår Planet

329,00 kr ink.moms

Familjespel Vår Planet från Tactic är spelet som verkligen öppnar ögonen och lär dig massor om vår fantastiska planet.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Artikelnr: 59468 Kategorier: , ,

Familjespel Vår Planet låter dig utforska och lära dig massor om vår värdefulla planet.

Du tror att du känner till vår planet? Tänk om! ”Vår Planet” är det spännande frågespelet som inte bara utmanar din nuvarande kunskap om jorden, utan också utvidgar din förståelse för hur vi kan vårda den. Det här är mer än ett spel; det är en ögonöppnare.

Stig in i en värld full av fakta och uppdaterad information om vår planet. Utforska dess otroliga sidor och upptäck konkreta sätt att ta hand om vårt kära hem och dess fantastiska skapelser. ”Vår Planet” är inte bara underhållande, det är också en lärande upplevelse som kommer att öka din medvetenhet om världen omkring dig.

Det här är ett kunskapsspel som sprudlar av intressant och aktuell information, och det ger dig inte bara en fördjupad förståelse för vår planet utan även konkreta insikter om hur du kan bidra till att vårda den. Så om du är redo att utmana dig själv och göra en positiv inverkan på vår värld, är ”Vår Planet” spelet för dig.

Det rekommenderas för spelare från 8 år och uppåt, och det passar perfekt för spelkvällar med familj och vänner. Speltiden på 45+ minuter ger dig gott om tid att fördjupa dig i frågor om vår planet och dess framtid. Så sätt igång, utforska, lär dig och inspireras till handling med ”Vår Planet.”

  • Från 8 år
  • Antal spelare: 2-6
  • Speltid: 45+ minuter

Klicka för att se filmen om spelet

Vikt1098 g
Dimensioner250 × 250 × 60 mm
Lämplig ålder

Från 8 år

Varumärke

Tactic

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.