Familjespel Yatzy

39,00 kr ink.moms

Familjespel Yatzy är en spelklassiker som aldrig dör. Alltid lika spännande och alltid lika roligt. Köp flera och ha ett i bilen på resan. Ett måste i alla hem.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

Endast 10 kvar i lager

Artikelnr: 2029 Kategorier: , ,

Familjespel Yatzy. För en riktigt rolig och underhållande familjekväll, finns det inget som slår Yatzy! Yatzy är en tidlös klassiker som sätter skratt, tävling och gemenskap i fokus. Det är det perfekta sättet att koppla av och umgås med din familj, samtidigt som du utmanar varandra i en spännande tärningsspel.

Reglerna i Yatzy

Reglerna är enkla, men möjligheterna oändliga. Slå tärningarna och försök att fylla i din poängsatsning på bästa sätt. Kan du skapa det magiska Yatzy-ögonblicket med fem av samma slag? Varje kast är en chans att visa din skicklighet och strategi, och varje beslut räknas.

Familjespel Yatsy passar alla åldrar

Yatzy är anpassat för spelare i alla åldrar och skapar fantastiska minnen. Oavsett om du är en nybörjare som lär dig grunderna eller en inbiten Yatzy-entusiast som strävar efter att förbättra ditt rekord, kommer du att älska spänningen i varje kast.

Spela Yatzy tillsammans med familj och vänner

Så sätt er tillsammans, rulla tärningarna och upplev glädjen med Yatzy. Skapa oförglömliga stunder med din familj och vänner. Yatzy – spelet som garanterar skratt, spänning och obegränsad underhållning!

Fördelar med Yatzy

  • Enkla regler
  • Passar nästan alla åldrar
  • Lagom snabbt
  • Alltid spännande
Vikt 484 g
Dimensioner 110 × 185 × 40 mm
Lämplig ålder

Från 5 år

Varumärke

Tactic

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.