Tärningsspel Snabba Ord

179,00 kr ink.moms

Tärningsspel Snabba Ord tar ordspelsupplevelsen till en helt ny nivå genom att introducera en innovativ twist. I detta snabba och spännande spel står spelarna inför utmaningen att bilda ord från de slumpmässiga bokstäver som visas på tärningen. Från 8 år

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Artikelnr: 59336 Kategorier: ,

Tärningsspel Snabba Ord” tar ordspel till en ny nivå med en innovativ twist. Detta snabba och spännande spel utmanar spelarna att bilda ord från bokstäverna som visas på tärningen, allt medan sanden i glaset sakta rinner ut och skapar en nervkittlande tidsaspekt.

Unikt tärningsspel

Det som särskiljer detta spel är den unika haken att spelarna inte får poäng för ord som redan finns på deras motståndares blad. Det kräver inte bara snabbhet och skicklighet, utan också strategiskt tänkande för att undvika repetition och maximera poängen.

Spelet erbjuder en härlig variation när det gäller att bilda ord från de slumpmässigt rullade bokstäverna. Detta skapar en dynamisk och spännande spelupplevelse varje gång, samtidigt som det utmanar spelarnas kreativitet och ordbildningsfärdigheter.

En extra bonus är möjligheten att justera svårighetsgraden enkelt, vilket gör det lämpligt för spelare i alla åldrar och skicklighetsnivåer. Från nybörjare till ordmästare kan alla njuta av detta underhållande spel och skräddarsy det efter sina egna preferenser.

”Hitta ord på bokstavstärningen!” är det perfekta spelet för dem som älskar ordspel och söker en rolig och utmanande aktivitet som kombinerar snabbhet, strategi och kreativitet. Ge det ett försök och upplev spänningen av att bilda unika ord innan tiden rinner ut!

  • Från 8 år
  • Minst 2 spelare
Vikt365 g
Dimensioner160 × 160 × 60 mm
Lämplig ålder

Från 8 år

Varumärke

Tactic

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.