Kaffeservett 20p Magnolia

29,00 kr ink.moms

Kaffeservett 20p Magnolia är både praktiska och stilfulla och passar lika bra till kafferepet som till mingelmaten. Gör din dukning och fest komplett med våra servetter i hög kvalitet. Servetterna levereras i 20 pack och är 25 x 25 cm när de är helt utvikta.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Artikelnr: 1000-842-90 Kategorier: , ,

Kaffeservett 20p Magnolia

förhöjer din dukning med elegans och stil. Upptäck vårt exklusiva sortiment av kaffeservetter. Servetterna i det lite mindre formatet passar lika bra till mingelbuffén eller middagen som till det klassiska kafferepet.

Våra kaffeservetter är inte bara praktiska, de är små konstverk som skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Varje servett är noggrant utformad med fokus på estetik och design, för att bli den perfekta kompletteringen till din dukning.

Varför välja våra kaffeservetter?

  • Unik Design: Vårt sortiment erbjuder en variation av unika och stilfulla mönster, från klassiska till moderna, som tillför en personlig touch till din dukning.
  • Hög kvalitet: Tillverkade av högkvalitativt papper och tryck.
  • Passar Alla Tillfällen: Oavsett om det är en avslappnad fikapaus eller en elegant middag, så har vi kaffeservetter som passar perfekt till varje tillfälle.

Låt din kreativitet flöda och skapa minnesvärda dukningar som imponerar på dina gäster. Beställ våra exklusiva kaffeservetter idag och låt varje kopp kaffe och middag bli en upplevelse!

Vikt50 g
Dimensioner30 × 250 × 250 mm

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.