Kort Rosenfink

35,00 kr ink.moms

Kort Rosenfink levereras med kuvert och är tryckt på svagt gultonat svenskt papper. Skicka ett vackert vikt kort till någon du tycker om. Formatet på kortet är 115 x 170 millimeter.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Kort Rosenfink är ett vackert och exklusivt vikt kort. Du har gott om plats för att skriva en trevlig hälsning i kortet. Du får med ett vackert kuvert när du köper kortet.

Kort rosenfink med en vacker illustration av bröderna von Wright

Illustrationen på kortet kommer från de finländska bröderna von Wrights verk ”Svenska foglar, i naturen och på sten ritade”. De började ge ut verket på 1820 – talet och då som tio häften. Med tiden blev verket större och pampigare och blev till slut en tjock bok med skinnpärmar. Rosenfinken som finns avbildad i verket är en typisk finkfågel som är vanlig i Sibirien och Centralasien men som med tiden spred sig till:

  • Östeuropa
  • Centraleuropa
  • Skandinavien

Rosenfinken är en fågel som inta bara har bytt språk utan även läte. Från början tyckte man att den sjöng ”please to meet you” men på 80 -talet kunde man fastställa att den egentligen sjng ”se på video”. Oklart vilken video som skulle ses dock.

Vikt30 g
Dimensioner115 × 170 × 2 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.