Kort Snöskata

35,00 kr ink.moms

Kort Snöskata levereras med kuvert och är tryckt på svagt gultonat svenskt papper. Skicka ett vackert vikt kort till någon du tycker om. Formatet är 115 x 170 millimeter.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Artikelnr: V196 Kategorier: , , Etikett:

Kort Snöskata är ett vackert och exklusivt vikt kort med otryckt insida. Det är förpackat tillsammans med ett vackert kuvert. Kortet är utmärkt som till exempel gratulationskort eller att skicka som en hälsning till någon. Traditionella vackra kort av papper ska inte underskattas.

Kort snöskata som gratulationskort

Det finns många anledningar till att ge bort presenter och då måste man såklart ha ett snyggt gratulationskort så att man kan skicka med en hälsning. Typiska tillfällen när ett gratulationskort mer eller mindre är ett måste är:

  • Födelsedagar
  • Examen
  • Julklappar

Både kortet och kuvertet är tillverkade i Sverige på svenskt svagt gultonat miljömärkt papper och är oerhört vackra. Motiven på alla våra kort med fåglar är hämtade från de finländska bröderna von Wrights planschverk ”Sveriges foglar, i naturen och på sten ritade”. Om du av någon anledning gillar fåglar men inte snöskator så har vi en massa andra kort med fåglar som du kan välja bland.

Vikt30 g
Dimensioner115 × 170 × 2 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.