Målarbok Flitiga Fordon

79,50 kr ink.moms

Målarbok Flitiga Fordon är en målarbok för barn med arbetsfordon är den perfekta presenten till små älskare av stora maskiner. Denna målarbok innehåller flera olika arbetsfordon som barnen kan rita och måla i alla färger som de vill. Det finns lastbilar, grävmaskiner, traktorer och mycket annat, allt för att ge barnen en spännande upplevelse med många olika maskiner

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Artikelnr: MÅL2 Kategorier: , , Etikett:

Målarbok Flitiga Fordon är tillverkad av hållbart svenskt papper och är av hög kvalitet, vilket gör att den kan hantera många olika typer av färgmaterial, inklusive markörer, vattenfärger och kritor. De detaljerade ritningarna på sidorna gör det möjligt för barnen att verkligen utforska detaljerna och känna sig som att de är en del av maskinerna.

Den här målarboken är inte bara kul och kreativ för barnen att använda, utan den lär dem också om arbetsfordonens funktioner och hur de fungerar i samhället. Detta gör att barnen kan lära sig om deras roll i att bygga och underhålla olika typer av infrastruktur som vägar, broar och byggnader. Köp den som present eller julklapp till alla barn som älskar att måla och rita.

Sammanfattningsvis är en målarbok med arbetsfordon en fantastisk present till alla små maskinälskare där ute. Med högkvalitativt papper och detaljerade ritningar som gör att barnen kan utforska alla de olika maskinerna, blir det garanterat en stor succé. Dessutom lär de sig om hur dessa maskiner fungerar i samhället och bygger deras fantasi och kreativitet.

Formgiven av Yvonne Franzén.

Vikt150 g
Dimensioner210 × 297 × 5 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.