Personlig almanacka Barnskötare Wallstars

279,00 kr ink.moms

Personlig almanacka Barnskötare Wallstars som du gör själv i tre enkla steg. Eller välj bland en massa design och innehållssidor och skapa en helt egen almanacka. Almanackan mäter 150 × 220 millimeter och har skyddande lätt frostade plastskivor som skyddar omslaget. Svensktillverkad och miljömärkt med FSC och Svanen.

Designa själv
Smarta funktioner
Snabb leverans

Personlig almanacka Barnskötare Wallstars är en trevlig personlig almanacka med design av David Thornell. Designkonceptet heter Wallstars och är väldigt populärt. Om du är barnskötare är det här den personliga almanackan för dig. Du kan så klart byta ut omslaget mot något annat som du skulle vilja det. Klicka på ”Skapa” så hittar du alla omslag och allt innehåll som du kan använda när du designar dina personliga almanackor.

Personlig almanacka Barnskötare Wallstars med en massa innehåll

Du som jobbar på en förskola vet såklart att det är mycket som ska planeras och hållas koll på . Om du brukar använda en förskolealmanacka kommer att känna igen dig bland innehållet som du kan välja när du designar personliga almanackor. Du hittar sådant som:

  • Listor för barnen
  • Listor för lärarna
  • Läsårsplanering

och mycket annat. Du kan fylla på med blanka sidor om du vill rita och skissa eller randiga blad om du behöver anteckna. Om du till exempel tränar kan du välja veckomoduler som hjälper dig med din träning.

Vikt345 g
Dimensioner150 × 220 × 15 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Kalenderspecialisten

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.