Personlig almanacka Maria Thore Rävsvans

279,00 kr ink.moms

Personlig almanacka Maria Thore Rävsvans. Välj design och innehåll och skapa enkelt i tre steg. Omslaget skyddas av två hårda plattor av svagt frostad plast. Måtten är 150 gånger 220 millimeter. Tillverkad i Sverige och miljömärkt med Svanen och FSC.

Designa själv
Smarta funktioner
Snabb leverans

Personlig almanacka Maria Thore Rävsvans med en av Maria Thores illustrerade motiv från naturen på omslaget. Maria är en av våra mest populära barnboksillustratörer och har vunnit många utmärkelser. Skapa en egen personlig almanacka med ett av hennes motiv.

Designa en jobbkalender av Personlig almanacka Maria Thore Rävsvans

En klassisk och fysisk gammal hederlig almanacka är oslagbar i jobbet. Du slipper vara beroende av digitala verktyg och uppkoppling. Du slipper tänka på att batteriet ska ta slut och det enda du behöver är en penna för att snabbt kunna anteckna eller skissa. Vi har en massa smarta jobbfunktioner som du man kan ta med personliga jobbalmanackor. Till exempel:

  • Reseräkning
  • Körjournal
  • Mål

Dessutom finns det en massa moduler för att – göralistor och annat som du sätter in i varje veckouppslag. Börja skapa din jobbalmanacka och ta en titt.

Vikt 345 g
Dimensioner 150 × 220 × 15 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Kalenderspecialisten

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.