Personlig almanacka Rosa

299,00 kr ink.moms

Personlig almanacka rosa Här skapar du en almanacka i tre enkla steg! Du kan såklart välja ett annat omslag eller ladda upp en egen bild. Almanackan är svensktillverkad och tryckt på miljömärkt svenskt papper. Måttet är 150 x 220 mm. Tryck på ”Skapa” för att komma igång!

Designa själv
Smarta funktioner
Snabb leverans

Artikelnr: PA163 Kategorier: , Etikett:

Personlig almanacka rosa Här skapar du en almanacka i tre enkla steg! Du kan såklart välja ett annat omslag eller ladda upp en egen bild. Almanackan är svensktillverkad och tryckt på miljömärkt svenskt papper.

Designverktyg

Vi har förberett våra personliga almanackor genom att välja omslag och innehåll. Du kan såklart ändra på allting och skapa din egen, högst personliga almanacka.

Vårt designverktyg finns till för dig! Det är en fantastisk lösning för alla som vill ha en personligt anpassad almanacka. Genom att följa stegen kan du designa en almanacka som är både praktisk och personlig. Anpassa almanackan efter dina specifika behov och preferenser!

Skapa din personliga almanacka i tre enkla steg

  1. Välj omslag och färg på spiral och snodd
  2. Skapa ditt kalendarium med smarta moduler
  3. Välj dina slutsidor

Att designa en personlig almanacka är ett kreativt och givande projekt. Bestäm själv hur den ska se ut och vad den ska innehålla.

Tillval

Du kan dessutom välja att lägga till extra innehåll i varje veckouppslag, såsom middagsplaner eller träningsschema, du kan fylla i hur du sovit, hur vädret varit, eller vad barnen har för aktiviteter under veckan. Du kan ha linjerade fält, rutor, punkter eller lämna fälten tomma för skisser och klotter.

Slutsidor

I slutet av almanackan anpassar du innehållet helt efter dig själv och dina behov. Möjligheterna är nästan oändliga! Lägg till allt från sudoku och notblad till linjerade sidor och årsplanering.

Olika typer av almanacka

Här är några exempel på vad du kan skapa för typ av almanacka:

  • Jobbalmanacka: Lägg till körjournal, reseräkning, veckoplanering och månadsöversikt.
  • Läraralmanacka: Lägg till närvarolista, elevers kontaktuppgifter, läsårsplanering.
  • Träningsalmanacka: Lägg till en inlaga i varje veckouppslag där du fyller i tränade muskelgrupper eller en inlaga om näringsintag.
  • Almanacka för föräldrar: Lägg till veckans matsedel, barnens aktiviteter, veckoplanering och kontaktlistor.

Beställ nu

Du måste inte vänta till årsskiftet för att beställa en personlig almanacka. Du väljer själv vilken månad som inleder almanackan. Tryck på ”Skapa” för att komma igång!

Vikt345 g
Dimensioner15 × 150 × 220 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Kalenderspecialisten

Du kanske också gillar …

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.