Personlig almanacka Trafiklärare Wallstars

279,00 kr ink.moms

Personlig almanacka Trafiklärare Wallstars gör du själv i tre enkla steg. Eller så väljer du bland en massa omslag och innehållssidor och gör en helt egen almanacka. Den har måtten 150 gånger 220 millimeter och omslaget skyddas av skivor av hårdplast. Almanackan tillverkas i Sverige och är miljömärkt med FSC och Svanen.

Designa själv
Smarta funktioner
Snabb leverans

Personlig almanacka Trafiklärare Wallstars från David Thornells mycket populära serie Wallstars. Wallstars finns som almanackor, skrivböcker och posters bland annat. Vi har valt ut några motiv som passar bra till personliga almanackor. Trafiklärare Wallstars kan till exempel fyllas med sidor för lärare som ingår bland våra läraralmanackor.

Låt Personlig almanacka Trafiklärare Wallstars bli en läraralmanacka

Du kan välja hela 50 extra sidor i din personliga almanacka. Om du vill kan välja en del funktioner som är typiska för lärarkalendrar. Till exempel:

  • Elevlistor
  • Telefonlistor för kollegor och andra viktiga nummer
  • Provresultat

Utöver det finns det gott om plats för andra sidor och moduler för träning eller hobby. Och när vi ändå är inne på hobby så kan det såklart tilläggas att det är en trevlig liten hobby att designa en personlig läraralmanacka inför varje skolstart.

Vikt345 g
Dimensioner150 × 220 × 15 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Kalenderspecialisten

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.