Personlig träningsalmanacka Work Hard

279,00 kr ink.moms

Personlig träningsalmanacka Work Hard skapar du enkelt med tre klick. Välj bland en massa smart innehåll och snygg design. Almanackan är tillverkad i Sverige och har måtten 150 x 220 millimeter.

Designa själv
Smarta funktioner
Snabb leverans

Artikelnr: PA47 Kategorier: , Etikett:

Personlig träningsalmanacka Work Hard är ett typiskt exempel på ett passande omslag till en träningsalmanacka. Jobba hårt i gymet, i löparspåret, på formel – 1 banan och på brugdmetartävlingen. Det finns inga genvägar. Däremot finns det genvägar när du ska skapa din personliga träningsalmanacka. Det är bara att klicka på ”Skapa” och sedan tre gånger på ”Fortsätt” så är den klar. Du kan dock stanna upp vid varje steg och göra val om både utseende och innehåll.

Skapa enkelt en Personlig träningsalmanacka Work Hard

Vi har förberett våra personliga almanackor genom att välja omslag och innehåll. Du kan så klart ändra på allting och skapa din egen högst personliga träningsalmanacka. Själva skapande sker i tre enkla steg. Du väljer:

  • Omslag och design
  • Veckomoduler och kalendarium
  • 50 extra slutsidor

Du kan välja lite olika typer av innehåll om du vill kombinera din personliga träningsalmanacka med en jobbalamanacka, hobby almanacka, familjelamanacka eller något annat. Almanackan startar när du vill så du behöver inte hålla dig till årsskiften utan kan starta almanackan idag om så önskas.

Vikt345 g
Dimensioner150 × 220 × 15 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Kalenderspecialisten

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.