Sällskapsspel Utmaningen

179,00 kr ink.moms

Sällskapsspel Utmaningen är det nya spelet som ger spelkvällen extra glöd. Utmana varandra i olika roliga aktiviteter och låt de andra gissa vinnaren. Ett perfekt sätt att höja stämningen och skapa minnesvärda ögonblick! Från 10 år

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

Endast 5 kvar i lager

Artikelnr: 59820 Kategorier: , ,

Sällskapsspel Utmaningen som är den senaste tillskottet till spelsortimentet. Wanna Bet Challenge, kommer definitivt att sätta fart på spelkvällen! Det här spelet ger en härlig twist till traditionella spel genom att låta spelarna utmana varandra i festliga och roliga aktiviteter. Wanna Bet Challenge är det perfekta sättet att sätta färg på spelkvällen och ge spelarna en chans att visa upp sina färdigheter och talanger.

I detta underhållande familjespel ställs spelarna mot varandra i olika utmaningar som spänner över en mängd olika aktiviteter. Från fysiska uppdrag till mentala utmaningar och kreativa tävlingar – Wanna Bet Challenge har något för alla! Det är ett spel där skratt och spänning inte tar slut, och där varje utmaning är en möjlighet att lysa upp och överraska.

Den extra spänningen i Wanna Bet Challenge ligger i att de andra spelarna får gissa vilken deltagare som kommer att gå segrande ur varje utmaning. Detta skapar en dynamisk och engagerande spelupplevelse där strategi och intuition kommer till spel.

Oavsett om det är en fest, familjemiddag eller en avslappnad spelkväll med vänner, kommer Wanna Bet Challenge att vara den perfekta sällskapsspel för att hålla stämningen hög och skapa minnen för livet. Ge er själva chansen att utforska en värld av skratt och utmaningar med denna spännande tillskott till spelkvällen. Det är dags att sätta insatserna och se vem som tar hem segern i Wanna Bet Challenge!

  • Från 10 år
  • 3-8 Spelare
Vikt 450 g
Dimensioner 160 × 160 × 60 mm

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.