Lärarkalender

Lärarkalender är som man kan förstå en kalender för lärare. Det finns också en lärarkalender för elever. Anledningen till att den också räknas som en lärarkalender är att eleven använder den tillsammans med sin lärare.

Ordning i klassen med en lärarkalender

Med en lärarkalender som har utrymme för många typer av olika sorters information får du ordning i klassen. I lärarkalendern finns det till exempel utrymme för:

  • Schema
  • Telefonlistor till elever och föräldrar
  • Provresultat
  • Planering av idrottsdagar och studiebesök

Dessutom finns det ett par plastfickor i slutet av lärarkalendern. I plastfickorna kan du stoppa ner papper och annat som är bra att ha med sig. Du får kort sagt plats med det mesta du behöver för att hålla ordning på i ditt yrke som lärare. Det finns olika typer av lärarkalendrar. Beroende på vilket stadium du undervisar på eller om du jobbar på en skola eller en förskola finns det en lärarkalender för dig.

Lärarkalender för ämneslärare

För dig som är ämneslärare finns en lärarkalender som är anpassa till dig och dina behov. Till exempel finns det en extra stor lista för elever så att du kan få plats med namn från många klasser. Dessutom finns det plats för anteckningar om studiebesök och annat.

Praktisk lärarkalender för förskolan

Som förskollärare har man speciella behov som gäller för just den som har ansvar för en grupp förskolebarn. I en förskolekalender kan du till exempel samla alla kontaktuppgifter till viktiga funktioner som barnavårdscentralen och sjukvårdsupplysningen. En lärarkalender för förskolan innehåller planering för fyra terminer som ger dig en god överblick och som gör att du kan följa barnens utveckling under två år.

Enkelt att ta med sig sin lärarkalender

Digitala kalendrar är så klart fantastiska men en vanlig hederlig kalender är ovärdelig om du till exempel ska på studiebesök eller hålla koll på rasterna. Med en lärarkalender av papper kan du enkelt skriva ner dina anteckningar var du än befinner dig så att du du inte missar något viktigt.

Smarta kalendrar för alla lärare

Lärarkalendrar är gjorda av lärare för lärare. På så sätt kan alla lärare få ut det mesta av sin kalender så att arbetet flyter så smidigt som möjligt. Det finns en massa olika typer av lärarkalendrar och du som är lärare kommer att hitta en som fungerar så bra som möjligt för dig och dina behov. Vi har valt de mest populära bland alla lärarkalendrar.

Läs mer

Vanliga frågor om lärarkalender

Hur många modeller av lärarkalender säljer ni?

Vi har för tillfället fyra klassiska modeller från Studentlitteratur.

Sortimentet kommer att utökas löpande.

Hur snabbt får jag min lärarkalender levererad?

  • Alla order lagda före 14:00 vardagar skickas samma dag.
  • Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas första helgfria dag.

Hur betalar jag för min lärarkalender?

  • Via Klarna kan du betala med kort, banköverföring eller mot faktura.
  • Det finns även möjlighet att dela upp sin betalning.

Hos oss på Kalenderspecialisten hittar du alltid ett stort utbud av praktiska kalendrar, almanackor och familjekalendrar i flera färger och format.

Många som köpte en lärarkalender köpte även

Pennor Stort Utbud Kalenderspecialisten
Skrivböcker Yrken hos kalenderspecialisten
Whitelines Kalenderspecialisten