LÄRARKALENDER

Lärarkalender är som man kan förstå en kalender för lärare. Det finns också en lärarkalender för elever. Anledningen till att den också räknas som en lärarkalender är att eleven använder den tillsammans med sin lärare.

ORDNING I KLASSEN MED EN LÄRARKALENDER

Med en lärarkalender som har utrymme för många typer av olika sorters information får du ordning i klassen. I lärarkalendern finns det till exempel utrymme för:

  • Schema
  • Telefonlistor till elever och föräldrar
  • Provresultat
  • Planering av idrottsdagar och studieresultat

Dessutom finns det ett par plastfickor i slutet av lärarkalendern. I plastfickorna kan du stoppa ner papper och annat som är bra att ha med sig. Du får kort sagt plats med det mesta du behöver för att hålla ordning på i ditt yrke som lärare. Det finns olika typer av kalendrar för lärare. Beroende på vilket stadium du undervisar på eller om du jobbar på en skola eller en förskola finns det en lärarkalender för dig..

LÄRARKALENDER FÖR ÄMNESLÄRARE

För dig som är ämneslärare finns en kalender som är anpassad till dig och dina behov. Till exempel finns det en extra stor lista för elever så att du kan få plats med namn från många klasser. Dessutom finns det plats för anteckningar om studiebesök och annat.

PRAKTISK LÄRARKALENDER FÖR FÖRSKOLAN

Som förskollärare har man speciella behov som gäller för just den som har ansvar för en grupp förskolebarn. I en förskolekalender kan du till exempel samla alla kontaktuppgifter till viktiga funktioner som barnavårdscentralen och sjukvårdsupplysningen. En lärarkalender för förskolan innehåller planering för fyra terminer som ger dig en god överblick och som gör att du kan följa barnens utveckling under två år.

ENKELT ATT TA MED SIG SIN LÄRARKALENDER

Digitala kalendrar är så klart fantastiska men en vanlig hederlig kalender är ovärderlig om du till exempel ska på studiebesök eller hålla koll på rasterna. Med en lärarkalender av papper kan du enkelt skriva ner dina anteckningar var du än befinner dig så att du du inte missar något viktigt.

SMART KALENDER FÖR ALLA LÄRARE

Om man gör en kalender för lärare av lärare kan alla lärare få ut det mesta av sin kalender så att arbetet flyter så smidigt som möjligt. Det finns en massa olika typer av lärarkalendrar och du som är lärare kommer att hitta en som fungerar så bra som möjligt för dig och dina behov. Vi har valt de mest populära bland alla lärarkalendrar.

ENKEL PLANERING FÖR ALLA LÄRARE

Med en kalender för just lärare blir planeringen mycket enklare. Här samlar du viktig information om dig och dina elever. Provresultat, anteckningar från utvecklingssamtal, vad händer på friluftsdagen och så vidare. Dessutom är en fysisk kalender enkel att hantera om man till exempel är ute på skolgården eller snabbt måste göra anteckningar och inte har tillgång till den digitala kalendern.

LÄS MER

VANLIGA FRÅGOR OM LÄRARKALENDER

ÄR ER LÄRARKALENDER MILJÖMÄRKT?

Alla lärarkalendrar vi säljer är tillverkade i Sverige och de flesta är även miljömärkta med Svanen och FSC.

HUR SNABBT FÅR JAG MIN LÄRARKALENDER LEVERERAD??

Alla order lagda före 14:00 vardagar skickas samma dag (gäller ej personliga kalendrar).
Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas första helgfria dag.

HUR BETALAR JAG FÖR MIN LÄRARKALENDER?

Du kan betala med kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

  • På kalenderspecialisten.se hittar du alltid ett aktuellt urval av snygga och praktiska kalendrar för lärare.