Personlig lärarkalender Griffeltavla svart

289,00 kr ink.moms

Personlig lärarkalender Griffeltavla svart är en lärarkalender som du själv fyller med innehåll. Välj bland en massa olika omslag. Den tillverkas i Sverige och är miljömärkt. 15 x 22 cm.

Designa själv
Smarta funktioner
Snabb leverans

Artikelnr: PA64 Kategorier: , Etikett:

Personlig lärarkalender Griffeltavla svart är en populär lärarkalender som du skapar själv. Självklart kan du fylla den med allt möjligt innehåll som passar dig. Förutom det som gör den till en lärarkalender alltså. Om du till exempel är intresserad av odling kan du skapa en kombinerad lärarkalender och odlingskalender.

Låt Personlig lärarkalender Griffeltavla svart bli en trädgårdskalender

När du klickar på ”Skapa” kommer du till allt du kan göra när du skapar din personliga almanacka. Du börjar med att välja omslag och övrig design. Sedan gör du ditt kalendarium. Varje uppslag har en vecka och du bestämmer hur det ska se ut. Sedan kan du lägga till extra sidor om till exempel odling. Då får du månad för månad tips om till exempel:

  • Sådd
  • Gödsling
  • Trädgårdsplanering
  • Skörd

Med mera, med mera. Titta efter när du skapar din personliga kalender och välj det som passar bäst för dig. Om du är lärare är kalendern perfekt inför skolstarten.

Vikt 345 g
Dimensioner 150 × 220 × 15 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Kalenderspecialisten

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.