Lärarkalendrar

Lärarkalendrar är utmärkta redskap för alla lärare. Här samlar du information om klassen med alla elever, schema och mycket annat.

Vi har fyra olika typer av lärarkalendrar som du kan välja mellan beroende på ditt behov och vilken typ av lärare du är. Väl mellan:

  • Stora lärarkalendern för klasslärare
  • Stora lärarkalendern för ämneslärare
  • Kalender för förskolan
  • Loggboken

Lärarkalendrar för klasslärare

Som namnet antyder är det här en kalender som är anpassad för dig som är klasslärare och alltså ska hålla koll på en klass. Den innehåller såklart sådant som kalendarium, plats för anteckningar och även sådant som elevförteckning med plats för föräldrar, läkarbesök, provresultat och mycket annat för varje elev.

Lärarkalendrar för ämneslärare

Lärarkalendern för ämneslärare har gott om plats för anteckningar som man behöver göra som ämneslärare. Förutom plats för schema och planering för fyra terminer finns det utrymme för anteckningar om närvaro, provresultat, studiebesök och mycket annat.

Lärarkalender för förskolan

Kalendern för förskolan är till för dig som jobbar på förskola, fritidshem eller skola. Den innehåller listor där du kan skriva upp adresser och telefonnummer till barnens föräldrar och dina kollegor. Den har även terminsplanering för fyra terminer och en närvarolista bland annat.

Loggboken för lärare och elever

Loggboken är som en lärarkalender fast tvärt om. Den är ett verktyg för eleven att kunna dokumentera sitt eget lärande och sin egen utveckling. Samtidigt ersätter den sådant som elevdagbok och veckobrev och är ett sätt att kommunicera både med dig som lärare och föräldrarna. Loggboken är en elevkalender bland lärarkalendrar.

Läs mer