3D Pussel Robotime Motorcykel

849,00 kr ink.moms

3D Pussel Robotime Motorcykel är ett lyxigt träpussel. Genom att vrida fjädern kan denna motorcykel köra upp till 3 meter och du kan se motorkolvarna röra sig! Detta 3d pussel i trä kommer att ge dig en spännande och underhållande upplevelse!

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

Slut i lager

Artikelnr: LK504 Kategorier: , ,

3D Pussel Robotime Motorcykel är den perfekta presenten till den pyssliga motorcykelentusiasten. Motorcykeln blir en snygg inredningsdetalj när den är färdigbyggd. Genom att vrida fjädern kan denna motorcykel köra upp till 3 meter och du kan se motorkolvarna röra sig.

  • 3D pussel i laserskuret trä: Tillverkad av miljövänligt trä, den här mekaniska modellen är ett pussel du bygger genom att montera ihop laser skurna bitar utan att det behövs några kladdiga lim eller klister.
  • Mekanisk modell: Denna funktionella mekaniska modell är väldigt detaljerad. Exakta instruktioner medföljer tillsammans med illustrationer.
  • Roligt för både vuxna och tonåringar: Vuxna, tonåringar och äldre barn älskar utmaningen med att bygga modeller, och barn kan lära sig om gravitation, växlar, design och tekniska koncept när de bygger.
  • Passar perfekt som present: Denna motorcykel i form av ett 3D-träpussell kan ges till barn som gåva, du kan bygga den här modellen med dina barn på din fritid för att förbättra relationen mellan föräldrar och barn.
  • Bygg tillsammans: Komplexiteten i detta set för samman människor och ger många timmars underhållning. En fantastisk familjeaktivitet, detta 3D-pussel är engagerande, roligt och tränar ditt sinne.

 

Vikt 680 g
Dimensioner 320 × 236 × 40 mm

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.