Anteckningsbok A5 Fyrar linjerad

79,00 kr ink.moms

Anteckningsbok A5 Fyrar linjerad är en anteckningsbok med formatet A5 alltså 148 gånger 210 millimeter. Fem kronor går till SOS Barnbyar. Den har linjerade blad.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Andra köpte också med 10% Rabatt

Bläckpenna Trilia Svart

Bläckpenna Trilia Svart är en pålitlig och användarvänlig Bläckpenna som passar perfekt både på jobbet och i skolan. Pennan har en mjuk skrivkänsla.

Anteckningsbok A5 Fyrar linjerad är en anteckningsbok som vi säljer till förmån för SOS Barnbyar. För varje bok vi säljer så skänker vi fem kronor till SOS Barnbyar.

Anteckningsbok A5 Fyrar linjerad

De vackra illustrationerna av fyrar som du hittar på omslaget till boken är hämtade ur boken ”Sveriges Fyrar” av Anders Hedin. Bilderna är en blandning av arkitektskisser, konstruktionsritningar och annat som är gjorda av just arkitekter men även av sjöofficerare och konstruktörer. På omslaget syns fyrar som till exempel:

  • Kullens fyr
  • Skrivareklippan
  • Vinga fyr
  • Måseskär

och andra kända fyrar runt om vår kust. Sidorna i boken är linjerade så att den är perfekt för den som behöver skriva. Ha den hemma, på jobbet eller i skolan. Anteckningsboken är tillverkad i Sverige med svenskt papper och den är miljömärkt med både Svanen och FSC.

Vikt 152 g
Dimensioner 148 × 210 × 10 mm
Inlaga

Linjerade blad

Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Gullers

Du kanske också gillar …

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.