Barnspel Den Magiska Skogen

269,00 kr ink.moms

Barnspel Den Magiska Skogen är Årets barnspel 2023. Trollskogen måste räddas! De lömska trollen har spritt omkring kristallerna som skyddar trollskogen. Du och de andra spelarna måste rycka ut och föra kristallerna till sina rätta platser. Från 5 år.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

Endast 4 kvar i lager

Artikelnr: 58900 Kategorier: , ,

Barnspel Den Magiska Skogen är årets barnspel 2023. Förbered dig på en fängslande resa in i det magiska landskapet i ”Den Magiska Skogen,” ett familjespel från Tactic. Uppdraget? Att rädda Trollskogen från förfall genom att återställa dess skyddande kristaller. Men se upp! Skogens luriga troll har andra planer

Varför ”Den Magiska Skogen” är det Ultimata Familjespelet

  • Skydda Trollskogen: En skugga hänger över Trollskogen, och det är er sak att rädda den. Var förberedd på kluriga utmaningar och oväntade hinder när trollen gör allt för att stoppa er.
  • Interaktivitet och Engagemang: Fördjupa dig i en verklighetsnära och förtrollande värld med en rikt detaljerad spelplan och bedårande träfigurer. Varje drag är strategiskt viktigt, så både skicklighet och snabbtänkthet är avgörande.
  • För Familjen: Med en lägsta rekommenderad ålder av 5 år är ”Den Magiska Skogen” ett engagerande och underhållande val för familjen.

Speldetaljer:

  • Rekommenderad ålder: Från 5 år
  • Antal spelare: 2-4
  • Speltid: Cirka 20 minuter eller mer
  • Språk: Svenska

Förvandla En Vanlig Dag till Ett Magiskt Äventyr!

Med ”Den Magiska Skogen” får du inte bara en spännande spelstund; du får en chans att agera hjälte. Involvera hela familjen i detta fängslande äventyr.

Vikt572 g
Dimensioner250 × 250 × 60 mm
Lämplig ålder

Från 5 år

Varumärke

Tactic

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.