Doftljus Paddywax Sea Salt Sage

269,00 kr ink.moms

Doftljus Paddywax Sea Salt Sage är ett lyxigt doftljus i en klassisk apoteksburk på hela 226 gram. Köp ett till dig själv eller som en fin present till någon du tycker om.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

Endast 4 kvar i lager

Artikelnr: APG809EU Kategorier: ,

Doftljus Paddywax Sea Salt Sage är ett lyxigt doftljus i en klassisk apoteksburk på hela 226 gram. Köp ett till dig själv eller som en fin present till någon du tycker om. Ljusen håller högsta kvalitet och har härliga och fina dofter.

  • Toppnoter: Havsluft, Lime, citron
  • Mellannoter: Saltvatten, Sjömossa, Lilja
  • Basnoter: Drivved

Om Paddywax

Paddywax skapar ljus som är genomtänkt designade för att skapa rätt atmosfär för bestående minnen. Paddywax startades som ett kreativt design- och temadrivet företag i Nashville, Tennessee, 1996. Man börjar med en historia och bygger runt den för att skapa kollektioner som tillför värme och stämning till ditt hem. Ljusen är designade och framtagna avsiktligt, med en blandning av material, texturer, former och unika dofter för att skapa vackra minnen till tonerna av levande ljus. Fokus ligger också på att kärlen ska vara återanvändningsbara. En bärande tanke i varje ljuskollektion är att doftljusen inte är engångsartiklar utan en del av inredningen i ditt hem som kan leva vidare en lång tid.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.