Kort Bändelkorsnäbb

35,00 kr ink.moms

Kort Bändelkorsnäbb levereras med kuvert och är tryckt på svagt gultonat svenskt papper. Skicka ett vackert vikt kort till någon du tycker om. Kortet har formatet 115 gånger 170 millimeter.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Kort Bändelkorsnäbb är ett vackert och exklusivt vikt kort med otryckt insida som har gott om plats för en trevlig hälsning till någon som man vill uppmärksamma. Kortet är paketerat med ett passande kuvert.

Kort Bändelkorsnäbb till presenten

Att ge bort ett vackert kort ihop med presenten är alltid uppskattat och nuförtiden när det mesta är digitalt är det extra roligt att få en hälsning eller gratulation via ett tjusigt kort i brevlådan. Det finns många anledningar till att man vill ge bort en present. Till exempel:

  • Sjunnen fyller år
  • Brugdagille
  • Stadsbegravning

Illustrationen på kortet är gjord av de finländska bröderna von Wright och är hämtade ur deras planschverk ”Sveriges foglar, i naturen och på sten ritade.

Både kortet och kuvertet är tryckta i Sverige på svenskt svagt gultonat papper. De är miljömärkta med både Svanen och FSC.

Kort Bändelkorsnäbb ingår i en serie illustrerade kort med svenska fåglar gjorda av bröderna von Wright i mitten och slutet av 1800-talet.

Vikt30 g
Dimensioner115 × 170 × 2 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.