Kort Gråsiska

35,00 kr ink.moms

Kort Gråsiska levereras med kuvert och är tryckt på svagt gultonat svenskt papper. Skicka ett vackert vikt kort till någon du tycker om. Formatet är 115 gånger 170 millimeter.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Kort Gråsiska är ett vackert och exklusivt vikt kort i vår serie med illustrerade fågelmotiv. Kortet har en otryckt insida med plats för en hälsning. Du får det tillsammans med ett vackert kuvert.

Kort Gråsiska med ett vackert motiv

Illustrationen av gråsiskan på kortet är hämtad ur de tre finländska bröderna von Wrights verk ”Svenska foglar, i naturen och på sten ritade”. De började ge ut det som tio häften på 1820 – talet och blev till slut ett stort inbundet planschverk. Bröderna var alla tre duktiga konstnärer och illustratörer. De hette:

  • Wilhelm
  • Ferdinand
  • Magnus

von Wright. Kortet är tryckt på svagt gultonat svenskt papper och det är tillverkat i Sverige. Det är miljömärkt med Svanen och FSC.

Att ge bort ett vackert kort ihop med presenten är alltid uppskattat och nuförtiden när det mesta är digitalt är det extra roligt att få en hälsning eller gratulation via ett tjusigt kort i brevlådan.

Vikt30 g
Dimensioner115 × 170 × 2 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.