Kort Hållö Fyr

35,00 kr ink.moms

Kort Hållö Fyr är förpackad  med ett vackert kuvert och är tryckt på svagt gultonat svenskt papper. Skicka ett vackert vikt kort till någon du tycker om eller rama in och skapa en vacker tavla.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Kort Hållö Fyr är ett vackert och exklusivt vikt kort med otryckt insida som du får förpackat med ett matchande kuvert med kuvert.

Kort Hållö Fyr

Att ge bort ett vackert kort ihop med presenten är alltid uppskattat och nuförtiden när det mesta är digitalt så är det extra roligt att få en hälsning eller gratulation via ett tjusigt kort i brevlådan. Bland alla anledningar till att skicka en hälsning och ge bort presenter kan man till exempel nämna:

  • Födelsedag
  • Julklapp
  • Examen

Kortet och kuvertet är tryckta i Sverige på svenskt svagt gultonat miljömärkt papper och är oerhört vackra.

Hållö Fyr blev ombyggd om och höjdes med en konformad järnkonstruktion år 1868 samtidigt som ljusstyrkan ökades tack vare installation av en linsapparat. Fyrplatsen blev avbemannad 1969. Ritning är gjord av G E Höjer 1867. Den är granskad av Gustaf von Heidenstam och byggmästare var C Fr Carlsson.

Om du ramar in Kort Hållö fyr så får du en vacker tavla som passar perfekt i sommarstugan. Köp flera motiv i serien och skapa en vacker och trendig tavelvägg.

Format kort: 115 x 170 mm.
Format kuvert: 120 x 175 mm.

Vikt30 g
Dimensioner115 × 170 × 2 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.