Kort Närsholmen Fyr

33,00 kr ink.moms

Kort Närsholmen Fyr Fyr levereras med kuvert och är tryckt på svagt gultonat svenskt papper. Skicka ett vackert vikt kort till någon du tycker om eller rama in och skapa en vacker tavla.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Kort Närsholmen Fyr är ett vackert och exklusivt vikt kort med otryckt insida som levereras med kuvert.

Att ge bort ett vackert kort ihop med presenten är alltid uppskattat och nuförtiden när det mesta är digitalt är det extra roligt att få en hälsning eller gratulation via ett tjusigt kort i brevlådan.

Kortet och kuvertet är tryckta i Sverige på svenskt svagt gultonat miljömärkt papper och är oerhört vackra.

Kortet ingår i en serie illustrerade kort med motiv på olika svenska fyrar, se alla motiv här. De fantastiskt vackra korten är perfekta att ge bort ihop med presenten eller varför inte skicka ett vackert kort till någon du tycker om.

För att underlätta navigationen för sjöfarten sydost om Gotland beslutade Kungl Maj:t 1871 att Närsholmen fyr skulle anläggas på Närsholmen. Tornet var en järnkonstruktion, klädd med järnplåt. Det målades rött och försågs med tre vita horisontella band. Fyren var bemannad till 1961 då personalen drogs in. Ritning: G E Höjer och A T Gellerstedt 1871.

Om du ramar in Kort Närsholmen Fyr så får du en vacker tavla som passar perfekt i sommarstugan. Köp flera motiv i serien och skapa en vacker och trendig tavelvägg.

Format kort: 115 x 170 mm.
Format kuvert: 120 x 175 mm.

Vikt 30 g
Dimensioner 115 × 170 × 2 mm
Miljömärkning

FSC, Svanen

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.