Skrivbok Citat Hans Rosling

79,00 kr ink.moms

Skrivbok Citat Hans Rosling har ett citat av en av Sveriges mest folkkära läkare och forskare på omslaget. Anteckningsboken i A5-format och har 40 linjerade blad.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Köp billigt ihop med 10% rabatt

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck. Skriv, sudda, skriv om med ett klick! Finns i 13 färger. Köp billigt med vårt köp 4 och betala för 3 erbjudande.

Pilot FriXion Light Gul Raderbar

Pilot FriXion Light Gul Raderbar är den ultimata överstryckningspennan. Blir det fel så är det enkelt att radera.

Skrivbok Citat Hans Rosling är precis vad det låter som. Alltså en skrivbok med ett citat av Hans Rosling på omslaget. Sidorna är linjerade så att boken är med andra ord perfekt att skriva i. Skrivboken är tillverkad i Sverige och miljömärkt med både Svanen och FSC.

Skrivbok Citat Hans Rosling för studier

Hans Rosling är en av Sveriges mest kända forskare och föreläsare. Han skaffade en gedigen utbildning inom bland annat

  • Statistik
  • Medicin
  • Socialmedicin

Det ledde små småningom fram till att han blev professor i internationell hälsa. Man kan tänka sig att han förbrukade ett stort antal skrivböcker genom åren.

Skrivbok Citat Hans Rosling med ett tänkvärt citat

Citatet på omslagen sammanfattar på ett sätt vad Rosling kom fram till genom sin forskning och arbete i tredje världen. Enligt honom skulle den explosionsartade befolkningstillväxten avstanna år 2050 om man bara fortsatte att bekämpa fattigdomen för de fattigaste två miljarder människorna. I korthet kan man säga att han menade att om man gör rätt så blir det också rätt. Det handlar bara om att förstå att det går.

Skrivbok Citat Hans Rosling hemma och på jobbet

En skrivbok är såklart bra att ha både hemma och i jobbet. Med Hans Roslings citat på omslaget får man dessutom lite pepp. När man pluggar till exempel är det bra att ha olika skrivböcker för olika ämnen. I möten behöver man alltid anteckna och familjen har alltid mycket att skriva upp och planera. För just familjer har vi dessutom en familjekalender med citat.

Skrivbok Citat av den prisvinnande forskaren Hans Rosling

Hans Rosling fick flera priser och utmärkelser för sitt arbete med bland annat befolklingsfrågor i Tredje världen. Några av de priser han fick är:

Skrivböcker citat av tänkaren Hans Rosengren

Hans Rosengren var en flitigt anlitad talare. Tack vare sina år i Afrika och Indien hade han lärt sig mycket om befolkningsökning, svält och sjukdomar. Men framförallt var han känd för sin positiva syn och att ingenting är omöjligt bara man vill något. Han konstaterade att hungern och fattigdomen trots allt minskar i världen bara man bekämpar den.

Omslaget är tryckt på tjockt på obestruket vitt miljömärkt premiumpapper från Sverige.

Vikt150 g
Dimensioner148 × 210 × 5 mm
Varumärke

Gullers

Miljö

FSC, Svanen

Inlaga

Linjerade blad

Du kanske också gillar …

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.