Skrivbok Citat Nalle Puh

79,00 kr ink.moms

Skrivbok Citat Nalle Puh har ett citat av den tecknade nallebjörnen på omslaget. Anteckningsboken i A5 format har 40 linjerade blad för dina anteckningar.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Köp billigt ihop med 10% rabatt

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck. Skriv, sudda, skriv om med ett klick! Finns i 13 färger. Köp billigt med vårt köp 4 och betala för 3 erbjudande.

Pilot FriXion Light Gul Raderbar

Pilot FriXion Light Gul Raderbar är den ultimata överstryckningspennan. Blir det fel så är det enkelt att radera.

Skrivbok Citat Nalle Puh Är en av våra populära skrivböcker med linjerade sidor och citat på omslaget. Till skillnad från de andra skrivböckerna i serien är Nalle Puh en fiktiv figur. Men hans citat är lika bra ändå.

Skrivbok Citat Nalle Puh med ett roligt citat

Nalle Puh, eller Winnie the Pooh som han heter i original såg dagens ljus 1926 då A A Milne gav ut sin första bok om nallebjörnen i fråga. Illustrationerna gjordes av Ernest H Shepard som var känd för bland annat sina barnboksillustrationer. Förutom Nalle Puh illustrerade han till exempel ”Det susar i säven”. Inna böckerna om Nalle Puh kom ut gjorde han en del sporadiska framträdanden i dikter av AA Milne och i Ernest H Shepards illustrationer i olika tidningar. Han förekommer även i en seriestrip från 1925 som var året före han fick bli bok.

De två originalböckerna om Nalle Puh är

Skrivbok Citat Nalle Puh från Nalle Puhs värld

Nalle Puhs liv utspelar sig i Sjumilaskogen och sagorna om Nalle Puh är baserade på Milnes som Christoffer Robin och hans lekar med sina mjukisdjur. Förutom Nalle Puh finns även de andra figurerna

 • Nasse
 • Uggla
 • Ior
 • Kanin
 • Tiger
 • Kängu
 • Ru

Alla var alltså mjukisdjur som Christoffer Robin lekte med. Även Christoffer Robin är med i sagorna om Nalle Puh.

Skrivbok Citat Nalle Puh och andra citat

Om man antecknar mycket kan det vara bra att ha olika skrivböcker för olika typer av anteckningar. I jobbet kan man till exempel ha skrivböcker för:

 • Resor
 • Mötesanteckningar
 • Försäljningssiffror
 • Utskick

Det blir mycket enklare att hitta bland alla anteckningar och annat som man skriver ner om man sorterar upp dem i olika skrivböcker. Serien Skrivböcker Citat har ett stort antal skrivböcker med olika citat på omslaget. Det gör att det blir enkelt att hålla isär alla anteckningar man gör.

Omslaget är tryckt på tjockt på obestruket vitt miljömärkt premiumpapper från Sverige. Skrivbok Citat Nalle Puh är tillverkad i Sverige och givetvis miljömärkt med Svanen och FSC.

Skrivböcker och Familjekalender Citat

Om du gillar citat kan tu ta en titt på vår Familjekalender med ett citat för varje månad. En familjekalender är perfekt för den som har mycket att planera i familjen. Citaten kommer från olika kända och okända personer.

Vikt150 g
Dimensioner148 × 210 × 5 mm
Varumärke

Gullers

Miljö

FSC, Svanen

Inlaga

Linjerade blad

Du kanske också gillar …

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.