Skrivbok Citat Coco Chanel

79,00 kr ink.moms

Skrivbok Citat Coco Chanel har ett citat av den kända modeikonen som skapade varumärket Chanel. Anteckningsboken i A5 format har 40 linjerade blad för dina anteckningar.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Köp billigt ihop med 10% rabatt

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck

Pilot FriXion Clicker 0,7 Svart Raderbart Bläck. Skriv, sudda, skriv om med ett klick! Finns i 13 färger. Köp billigt med vårt köp 4 och betala för 3 erbjudande.

Pilot FriXion Light Gul Raderbar

Pilot FriXion Light Gul Raderbar är den ultimata överstryckningspennan. Blir det fel så är det enkelt att radera.

Skrivbok Citat Coco Chanel är en skrivbok som har ett citat av Coco Chanel på omslaget. Skrivboken är tillverkad i Sverige och omslaget är tryckt på extra tjockt obestruket svenskt papper.

Skrivbok Citat Coco Chanel

Coco Chanel hette egentligen Gabrielle Bonheur Chanel men bytte namn till Coco efter att hon hade använt det som ett artistnamn när hon uppträdde som varietéartist under några år i sin ungdom. Efter det öppnade hon en hattsalong 1909 som snabbt blev uppmärksammad. Hennes hattar var enkla och avskalade till skillnad från den tidens pråliga och överdådiga huvudbonader. Två år senare öppnade hon ett modehus som sedan skulle bli legendariskt.

Skrivbok Citat av modeskaparen Coco Chanel

Chanels mode är känt för sin enkla, avslöjande och bekväma stil. Dessutom gillade hon att jobba med tyger som ansågs dåliga. Bland Chanels kända skapelser kan nämnas:

  • Den lilla svarta
  • Chanel No. 5
  • Chanel 2,55

Coco Chanel dog 1971 och mellan åren 1983 och fram till sin död 2019 drev den tyska designern Karl Lagerfeld Chanels modehus.

Skrivbok med citat av för anteckningar och skisser

Sidorna i skrivboken är linjerade så det är såklart självklart att den är perfekt att skriva i. Men det går såklart bra att använda den för skisser och beräkningar. alla våra skrivböcker med citat innehållet linjerade ark men om du vill ha:

  • rutor
  • punkter
  • blanka sidor

så har vi det också.

Skrivböcker och väggkalender med citat av Coco Chanel och andra

Om du gillar citat i största allmänhet kan du ta en titt på våra väggkalendrar med citat. I de hittar du tolv olika citat från kända och okända tänkare. Kalendrarna är populära att samla på och vi har gjort ett stort antal citat under åren. Just nu kan du köpa årets och förra årets kalendrar med citat.

Ge bort en skrivbok med ett citat av Coco Chanel i present

En skrivbok med ett kul eler vackert omslag är alltid en populär present. Till exempel som:

  • Födelsedagspresent
  • Examenspresent
  • Julklapp
  • Namnsdagspresent

eller bara som en present i största allmänhet. Eftersom vi skickar hem våra skrivböcker till din eller någon annans brevlåda behöver du inte tänka på att hämta ut den eller vänta på att någon ska komma och leverera vid dörren. Töm brevlådan bara. Det brukar ta en dag från att du beställer till du har skrivboken hemma i brevlådan.

Vikt150 g
Dimensioner148 × 210 × 5 mm
Varumärke

Gullers

Miljö

FSC, Svanen

Inlaga

Linjerade blad

Du kanske också gillar …

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.