Kort Ögonljus

35,00 kr ink.moms

Kort Ögonljus är ett perfekt vackert kort för dig som ska ge bort en present eller vill skicka en hälsning till någon. Kortet har måtten 115 gånger 170 millimeter.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Kort Ögonljus är ett exklusivt och vackert vikt kort med otryckt insida. Kortet är förpackat tillsammans med ett matchande kuvert.

Kort Ögonljus för gratulationer

Förutom att skicka med en hälsning med presenten som du ger bort kan såklart även skicka kortet med posten. Det är mycket trevligare och mer personligt än ett email eller anan digital hälsning. Tillfällen då det är trevligt att gratulera någon är till exempel:

  • Födelsedag
  • Examen
  • Jubileum

eller vad som helst som är värt att fira.

Att ge bort ett vackert kort ihop med presenten är alltid uppskattat och nuförtiden när det mesta är digitalt är det extra roligt att få en hälsning eller gratulation via ett tjusigt kort i brevlådan.

Kortet och kuvertet är tryckta i Sverige på svenskt svagt gultonat miljömärkt papper och är oerhört vackra.

Kort Ögonljus ingår i en serie illustrerade kort med blommor och växter gjorda av C.A.M. Lindman i början av 1900-talet. Många av motiven finns även som posters och skrivböcker.

Motiven är även perfekta att rama in och göra tavlor av. Välj flera olika bilder för att skapa vackra och trendiga tavelväggar med växtmotiv.

Vikt30 g
Dimensioner115 × 170 × 2 mm

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.