Kort Penninggräs

1,00 kr ink.moms

Kort Penninggräs är ett vackert dubbelt kort som passar perfekt som gåvokort eller om man vill skicka en hälsning till någon man gillar. Måtten är 115 gånger 170 millimeter.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Kort Penninggräs är ett mycket vackert vikt kort med otryckt insida som ger gott om plats för en hälsning. Kortet är förpackat tillsammans med ett passande kuvert.

Kort Penninggräs med vacker illustration

Bilden på kortet är gjort efter en kopparplåt av Johan Wilhelm Palmstruch som var officer men bytte bana och ägnade sig åt konsten och att illustrera framförallt växter. I början på 1900 – talet samlade botanikern Carl Adam Magnus Lindman ihop Palmstruchs gamla kopparplåtar och gav ut verket ”Bilder ur Nordens flora” med illustrationer gjorda på plåtarna. Lindman gav även ut verken

  • Vegetationen i Rio Grande do Sul
  • Vi och våra blommor

Att ge bort ett vackert kort ihop med presenten är alltid uppskattat. Nuförtiden när det mesta är digitalt är det extra roligt att få en hälsning eller gratulation via ett tjusigt kort i brevlådan.

Kortet och kuvertet är tryckta i Sverige på svenskt svagt gultonat miljömärkt papper och är oerhört vackra.

Kort Penninggräs ingår i en serie illustrerade kort med blommor och växter gjorda av C.A.M. Lindman i början av 1900-talet. Många av motiven finns även som posters och skrivböcker.

Motiven är även perfekta att rama in och göra tavlor av. Välj flera olika bilder för att skapa vackra och trendiga tavelväggar med växtmotiv.

Vikt 30 g
Dimensioner 115 × 170 × 2 mm

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.