Kort Skrivareklippan fyr

33,00 kr ink.moms

Kort Skrivareklippan fyr levereras med kuvert och är tryckt på svagt gultonat svenskt papper. Skicka ett vackert vikt kort till någon du tycker om eller rama in och skapa en vacker tavla.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Kort Skrivareklippan fyr är ett vackert och exklusivt vikt kort med otryckt insida som levereras med kuvert.

Att ge bort ett vackert kort ihop med presenten är alltid uppskattat och nuförtiden när det mesta är digitalt är det extra roligt att få en hälsning eller gratulation via ett tjusigt kort i brevlådan.

Kortet och kuvertet är tryckta i Sverige på svenskt svagt gultonat miljömärkt papper och är oerhört vackra.

Kort Skrivareklippan fyr ingår i en serie illustrerade dubbla kort med motiv på olika svenska fyra, se alla motiv härr. De fantastiskt vackra korten är perfekta att ge bort ihop med presenten eller varför inte skicka ett vackert kort till någon du tycker om.

Efter flera framstötar från handels-sjöfarten byggdes år 1871 på Skrivareklippan utanför Varberg ett tiokantigt fyrtorn av järn med en svagt konisk bas. Tornet målades med röda och vita rutor för att dagtid lättare kunna skiljas från fyrtornet vid Tylö som hade en liknande form. Fyren på Skrivareklippan släcktes 1934 och monterades därefter ner. Ritning E Karlson. Arbetschef: C Fr Carlsson.

Om du ramar in Kort Skrivareklippan fyr så får du en vacker tavla som passar perfekt i sommarstugan. Köp flera motiv i serien och skapa en vacker och trendig tavelvägg.

Format kort: 115 x 170 mm.
Format kuvert: 120 x 175 mm.

Vikt 30 g
Dimensioner 115 × 170 × 2 mm
Miljömärkning

FSC, Svanen

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.