Målarbok Söta Enhörningar

79,50 kr ink.moms

Målarbok Söta Enhörningar  är perfekt för alla älskare av söta enhörningar! Målarboken är full av förtrollande bilder av enhörningar i olika miljöer. Du kan bland annat färglägga en en enhörning på skattjakt eller en enhörning som flyger bland molnen.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Artikelnr: MÅL1 Kategorier: , , Etikett:

Målarbok Söta Enhörningar  är perfekt för alla älskare av söta enhörningar! Målarboken är full av förtrollande bilder av enhörningar i olika miljöer. Du kan bland annat färglägga en en enhörning på skattjakt eller en enhörning som flyger bland molnen. Er perfekt bok för alla barn som gillar att måla och rita.

Det bästa med den här målarboken är att det finns många detaljer som barnen kan fokusera på medan de målar. Det kan vara skuggor, stjärnor och andra små dekorationer som lägger till liv i bilden. Barn kan också använda sin fantasi för att skapa sina unika designer och scenarier.

Med massor av olika bilder att måla är den här målarboken ett fantastiskt sätt för barn att utveckla sina konstnärliga färdigheter samtidigt som de har kul. Ge dina barn den här målarboken i present och låt dem ge liv till sina enhörningsdrömmar med färger och fantasi.

Formgiven av Yvonne Franzén.

Vikt150 g
Dimensioner120 × 297 × 5 mm
Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Gullers

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.