Anteckningsbok A5 Blågull linjerad

79,00 kr ink.moms

Anteckningsbok A5 Blågull linjerad är en vackert illustrerad anteckningsbok med linjerade sidor. Formatet är A5, alltså 148 gånger 210 millimeter. Boken säljs till förmån för SOS Barnbyar.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Andra köpte också med 10% Rabatt

Bläckpenna Trilia Svart

Bläckpenna Trilia Svart är en pålitlig och användarvänlig Bläckpenna som passar perfekt både på jobbet och i skolan. Pennan har en mjuk skrivkänsla.

Anteckningsbok A5 Blågull linjerad Är en anteckningsbok med linjerade blad och en vackert illustrerad blågull på omslaget.

Anteckningsbok A5 Blågull linjerad med illustration av Palmstruch

Illustrationen på omslaget gjordes av den svenska militären och illustratören Johan Wilhelm Palmstruch. Efter att bland annat ha deltagit i slaget vid Svensksund gav han sig i kast med sitt livsprojekt nämligen att ge ut det stora planchverket ”Svensk botanik” som han så småningom skulle bli det som gjorde honom känd. I serien anteckningsböcker som vi säljer till förmån för SOS barnbyar hittar du också omslag med:

  • Trumpetlilja
  • Basunlilja
  • Kanelros

Dessutom har vi ett omslag där vi har samlat alla svenska landskapsblommor. För varje såld anteckningsbok skänker vi fem kronor till SOS Barnbyar.

Vikt 152 g
Dimensioner 148 × 210 × 10 mm
Inlaga

Linjerade blad

Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Gullers

Du kanske också gillar …

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.