Anteckningsbok A5 Landskapsblommor linjerad

79,00 kr ink.moms

Anteckningsbok A5 Landskapsblommor linjerad med det smidiga formatet A5, 148 gånger 210 millimeter. Boken säljs till förmån för SOS Barnbyar.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Andra köpte också med 10% Rabatt

Bläckpenna Trilia Svart

Bläckpenna Trilia Svart är en pålitlig och användarvänlig Bläckpenna som passar perfekt både på jobbet och i skolan. Pennan har en mjuk skrivkänsla.

Anteckningsbok A5 Landskapsblommor linjerad är en anteckningsbok som vi säljer till förmån för SOS Barnbyar. På omslaget till boken finns det vackra illustrationer på svenska landskapsblommor.

Anteckningsbok A5 Landskapsblommor linjerad

Landskapsblommor är från början ett amerikanske påfund. I USA har man länge haft så kallade ”State flowers” och tanken på att införa något liknande i Sverige lanserades av August Wickström och Paul Peter Waldenström 1908. I Sverige kan man bland annat hitta följande landskapsblommor:

  • Blåklocka för Dalarna
  • Fjällsippa för Lappland
  • Kungsängslilja för Uppland
  • Ljung för Västergötland
  • Gran för Medelpad

och så vidare. Varje landskap har alltså sin egen blomma eller växt. Dessutom har vi landskapsdjur men det är en helt annan historia.

Bocken har det smidiga formatet A5 och linjerade blad, den är tillverkad i Sverige med svenskt papper och den är naturligtvis mijlömärkt med både Svanen och FSC.

Vikt 152 g
Dimensioner 148 × 210 × 10 mm
Inlaga

Linjerade blad

Miljö

FSC, Svanen

Varumärke

Gullers

Du kanske också gillar …

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.