Skrivbok Citat George Burns

79,00 kr ink.moms

Skrivbok Citat George Burns med ett citat av den amerikanska komikern och skådespelaren Burns. Anteckningsboken i A5 format har 40 linjerade blad för dina anteckningar.

Snabba leveranser
Fraktfritt över 399 kr
Öppet Köp i 30 Dagar

 

 

I lager

Andra köpte också med 10% rabatt

Bläckpenna Trilia Svart

Bläckpenna Trilia Svart är en pålitlig och användarvänlig Bläckpenna som passar perfekt både på jobbet och i skolan. Pennan har en mjuk skrivkänsla.

Skrivbok Citat George Burns her ett roligt citat av den amerikanske komikern och skådespelaren Georg Burns på omslaget. Skrivboken har 40 linjerade sidor för till exempel anteckningar. Boken är tryckt i Sverige på tjockt obestruket svenskt papper och är såklart miljömärkt med både Svanen och FSC.

Skrivbok Citat Georg Burns med ett klassiskt citat

Georg Burns föddes 1895 och dog 100 år senare. Han var en av USA:s mest kända komiker och började sin bana som varitéartist i New York och drev samtidigt sin egen rullskridskoshow. Burns kom dock snart att helt ägna sig åt komedi och gifte sig med sin komikerpartner Graice Allen. De blev komikerparet Burns och Allen och medverkade bland annat på film tillsammans. Burns själv hade en fin skådespelarkarriär spelade i en rad populära filmer som:

  • International house
  • En flicka i knipa
  • Huvudet på skaft
  • Sunshine boys
  • Sgt. Peppers lonely hearts club band

Sunshine boys hade premiär 1975 och var Burns come back på vit duken sedan 1939. Det blev en makalös succé och Burns fick en Oscar för bästa biroll.

Skrivbok Citat George Burns på jobbet

En skrivbok med linjerade sidor är alltid användbar på jobbet. Det finns alltid anledningar till att göra anteckningar och skriva upp saker. Till exempel i möten eller när man pratar i telefon. Med ett roligt citat på omslaget på sin skrivbok har man dessutom alltid något att prata om.

Skrivbok Citat George Burns i skolan

När man pluggar förbrukar en massa skrivböcker. Det är bra att ha en skrivbok för varje ämne för att på så sätt ha lite ordning och reda på sina kunskaper.

Familjekalender och andra skrivböcker med Citat

Om du gillar citat kan du titta på våra andra skrivböcker med citat och på vår Familjekalender citat. Förutom Geroge Burns har vi en massa citat från olika kända och okända personer.

Vikt 150 g
Dimensioner 148 × 210 × 5 mm
Varumärke

Gullers

Miljö

FSC, Svanen

Inlaga

Linjerade blad

Du kanske också gillar …

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.