Presenter till mamma

Presenter till mamma. Vet du inte vad du ska köpa till mamma på födelsedagen? Här har vi samlat olika typer av presentförslag som gör att du både sparar pengar och tid. Längst ner har du även ytterligare tips på presenter.


Sortera efter

Miljömärkning

Pris

 • ↓ 50%
  fotokalender A4 stående

  Fotokalender A4 stående

  99,50 kr ink.moms Skapa
 • ↓ 15%
  Personlig almanacka beige

  Personlig almanacka Beige

  279,00 kr ink.moms Skapa
 • ↓ 50%
  fotokalender A4 liggande

  Fotokalender A4 liggande

  99,50 kr ink.moms Skapa
 • Mitt personliga anteckningsblock A5

  199,00 kr ink.moms Skapa
 • Kort Domherre

  Kort Domherre

  35,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Spel Kalaha plåtask

  Spel Kalaha plåtask

  199,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Skrivbok Mamma

  Skrivbok Mamma

  89,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Cross Bailey Rollerball Matt Röd

  Cross Bailey Rollerball

  450,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Affisch medium blåklocka

  Affisch Medium Blåklocka

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Affisch medium vildkaprifol

  Affisch Medium Vildkaprifol

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Anteckningsbok Victorias Journal Svart A5

  119,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Vykort Sverige Kollage 1

  Vykort Sverige Kollage 1

  15,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Affisch medium hackspett

  Affisch Medium Hackspett

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Magnet Inte glömt

  49,00 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 15%
  Personlig almanacka Plantera

  Personlig almanacka Plantera

  279,00 kr ink.moms Skapa
 • Resespel Vem vet mest

  Resespel Vem vet mest

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Anteckningsbok Victorias Journal Rosa A5

  Anteckningsbok Victorias Journal Rosa A5

  119,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Slutsåld
  Frågespel Ja eller nej

  Frågespel Ja eller nej

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Skissblock A3 160g

  Skissblock A3 160g

  149,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Slutsåld
  Stort Pouring Acryl set 20 färger

  Stort Pouring Acryl set 20 färger

  599,00 kr ink.moms KÖP NU
 • 3D Pussel Skulptur Katt 1

  3D Pussel Skulptur Katt

  499,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Fiberpennor 12 pack

  Fiberpennor 12 pack

  89,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Magnet Härfågel

  49,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Slutsåld
  3D Pussel Robotime Växthus

  3D Pussel Robotime Växthus

  699,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Penselset Akryl Palett 12 penslar

  Penselset Akryl Palett 12 penslar

  169,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Magnet Bästa mamma

  49,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Magnet-Bohuslan-Tjorn

  Magnet Bohuslän Tjörn

  49,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Slutsåld
  Brush Liner Pen 24 pack 1

  Brush Liner Pen 24 pack

  329,00 kr ink.moms KÖP NU

VANLIGA FRÅGOR OM presenter till mamma

HUR SNABBT LEVERERAS MIN ORDER?

Vi skickar alla order lagda vardagar före 14:00 samma dag.
Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas nästa helgfria dag.
Ditt paket levereras normalt till dig inom 1-3 arbetsdagar.

HAR JAG ÖPPET KÖP NÄR JAG HANDLAR HOS ER?

Självklart. Det är alltid 30 dagars öppet köp på presenter till mammor hos oss.

HUR BETALAR JAG FÖR MIN BESTÄLLNING?

Du kan betala med kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

 • På kalenderspecialisten.se hittar du produkter som passar som presenter till mamma och även olika produkt paket.

Present till mamma

Presenttips. Kom ihåg att det bästa valet av present beror på din mamma och hennes intressen. Tänk på vad hon tycker om och vad som skulle göra henne glad och inspirerad. Det viktigaste är att presenten kommer från hjärtat och visar att du tänker på henne och värdesätter henne som mamma.

Julklapp till mamma

Att välja en julklapp till mamma är en fin gest för att visa din kärlek och uppskattning under julhelgen. Här är några idéer på julklappar som kan glädja din mamma:

 1. Spa- eller skönhetsprodukter: Ge henne en presentkorg med lyxiga spa- eller skönhetsprodukter som hon kan använda för att skapa sin egen avkopplande och lyxiga spaupplevelse hemma.
 2. Böcker eller tidskrifter: Om din mamma älskar att läsa kan du ge henne några av hennes favoritböcker eller en prenumeration på en tidning eller en tidskrift som hon gillar.
 3. Matlagningsredskap eller kokbok: Om din mamma är en matälskare kan du överväga att ge henne nya matlagningsredskap eller en inspirerande kokbok med spännande recept som hon kan prova.
 4. En personligt designad kalender eller dagbok: Ge henne en kalender eller dagbok där du har lagt till personliga bilder, minnesvärda datum och anteckningar. Det blir en praktisk och personlig present som hon kan använda varje dag.

födelsedagspresent mamma

Här är några idéer på födelsedagspresent till mamma som kan visa din uppskattning och kärlek till henne:

 1. Personligt smycke: Ge henne ett vackert smycke som är anpassat efter hennes smak och stil. Det kan vara ett halsband med barnens initialer, en berlock med deras namn eller en ring med en speciell gravyr. En personlig touch gör gåvan extra speciell.
 2. Spa- eller självpåskedag: Ge henne en avkopplande upplevelse genom att ordna en spa- eller självpåskedag åt henne. Det kan inkludera massage, ansiktsbehandling, fotbad eller bara tid för henne att koppla av och njuta av lite egentid.
 3. En minnesfylld fotobok: Samla bilder av familjen och skapa en vacker fotobok som hon kan bläddra i och minnas speciella stunder. Du kan välja en tematisk fotobok, som ”Mamma och mig”, eller en sammanfattning av familjens bästa ögonblick.

present till nybliven mamma

Att ge en present till en nybliven mamma är ett fantastiskt sätt att visa uppskattning och stöd under denna speciella tid i hennes liv. Här är några idéer på presenter som kan glädja och underlätta för en nybliven mamma:

 1. En amningskudde: En bekväm amningskudde kan vara till stor hjälp för att stödja både mamman och bebisen under amningen. Det ger extra komfort och avlastar armar och nacke.
 2. En babynest: Ett babynest är en mjuk och förlåtande plats för bebisen att vila och sova i. Det ger en trygg och avgränsad miljö och kan vara praktiskt att ha både i sängen och på golvet.
 3. Ett personligt berlockarmband: Ge henne ett berlockarmband där varje berlock representerar något speciellt i hennes liv som mamma. Det kan vara initialerna på barnen, födelsedatum eller andra symboler som har betydelse för henne.
 4. En första års-babybok: En första års-babybok är en underbar present där hon kan dokumentera och bevara viktiga milstolpar och minnen från barnets första år. Det blir ett värdefullt minne att titta tillbaka på i framtiden.
 5. En avslappningspresent: Ge henne en present som hjälper henne att koppla av och ta hand om sig själv, som en presentkorg med badprodukter, aromaterapioljor eller en presentkort för en massage. Det ger henne möjlighet att unna sig lite egentid och avkoppling.
 6. En mjuk och mysig morgonrock: En bekväm morgonrock i en mjuk och fluffig material kan vara perfekt för att krypa upp och vila i när mamma får en stund för sig själv. Det blir en påminnelse om att hon förtjänar lite lyx och vardagslycka.

60 års present mamma

Att fylla 60 år är en betydelsefull milstolpe i livet och det är viktigt att välja en speciell present till mamma som uppskattar och firar detta tillfälle. Här är några idéer på presenter som kan vara passande för en 60-årig mamma:

 1. Spaupplevelse: Ge henne en dag med avkoppling och lyx genom att boka en spaupplevelse åt henne. Det kan vara en massage, ansiktsbehandling eller en hel dag med spabehandlingar. Det blir en chans för henne att unna sig lite egentid och bli omhändertagen.
 2. Personligt smycke: Ge henne ett personligt smycke som hon kan bära nära hjärtat. Det kan vara ett halsband, en ring eller ett armband med en ingravering som representerar något speciellt för henne. Det blir en sentimentell och unik gåva som hon kommer att uppskatta.
 3. En resa eller weekendresa: Överraska henne med en resa eller en weekendresa till en plats hon alltid har velat besöka eller till en plats där hon kan koppla av och njuta av sig själv. Det blir en minnesvärd upplevelse och en chans för henne att utforska och skapa nya minnen.
 4. En kulinarisk upplevel

lyxig present till mamma

Om du letar efter en lyxig present till din mamma, här är några förslag som kan ge henne en extraordinär upplevelse och visa din uppskattning:

 1. En kulinarisk upplevelse: Boka en gourmetmiddag på en fin restaurang eller ordna en privat kock som kommer hem till henne och lagar en speciell middag. Det blir en kulinarisk upplevelse där hon kan njuta av god mat och sällskap i en avslappnad miljö.
 2. Fotograferingssession: Ge henne en professionell fotograferingssession där hon kan bli förevigad på ett vackert sätt. Det kan vara en familjefotografering eller en enskild porträttsession som skapar vackra minnen att bevara.
 3. En hobbyrelaterad present: Ta reda på vad hennes intressen och hobbies är och ge henne en present som stöttar och uppmuntrar detta. Det kan vara ett konstset, en trädgårdsverktygssats eller en prenumeration på en tidning inom hennes intresseområde.
 4. En vacker minnesplakett eller gravyr: Ge henne en personlig minnesplakett eller gravyr som visar hennes namn och födelsedatum samt en speciell hälsning eller citat. Det blir en unik gåva som hon kan stolt visa upp och som påminner henne om

50 års present mamma

Att fylla 50 år är en betydelsefull milstolpe i livet och det är viktigt att välja en speciell present till mamma som uppskattar och firar detta tillfälle. Här är några idéer på presenter som kan vara passande för en 50-årig mamma:

 1. Matlagningskurs: Om hon älskar matlagning kan du ge henne en matlagningskurs där hon kan lära sig nya tekniker och recept från professionella kockar. Det blir en rolig och lärorik upplevelse för henne att njuta av.
 2. Lyxig parfym eller skönhetsprodukter: Ge henne en lyxig parfym eller en uppsättning av exklusiva skönhetsprodukter från ett känt varumärke. Det blir en gåva som hon kan använda dagligen och känna sig extra speciell.
 3. Konstverk eller unik heminredning: Om hon uppskattar konst och inredning kan du överväga att ge henne ett vackert konstverk eller en unik heminredningsdetalj. Det blir en personlig och smakfull gåva som kan förhöja hennes hemmiljö.
 4. Lyxig middag eller vinprovning: Boka en middag på en fin restaurang eller anordna en privat vinprovning där hon kan få uppleva gourmetmat och exklusiva viner. Det blir en lyxig och minnesvärd kväll för henne att njuta av.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.