Julklappstips

Julklappstips. Här har vi samlat olika typer av presenttips för dig som inte vet vad du ska köpa till din mamma, pappa, syster, bror eller respektive. Vi har även delat upp de i olika kategorier för att underlätta din sökning på den perfekta julklappen.


Sortera efter

Miljömärkning

Pris

 • ↓ 3%
  Personlig almanacka beige

  Personlig almanacka Beige

  279,00 kr ink.moms Skapa
 • Skrivbok Chef

  Skrivbok Chef

  89,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Mitt personliga anteckningsblock A5

  199,00 kr ink.moms Skapa
 • Affisch medium abborre

  Affisch Medium Abborre

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Spel Kalaha plåtask

  Spel Kalaha plåtask

  199,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Schackspel i trä

  Schackspel i trä

  179,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Skrivbok Pappa

  Skrivbok Pappa

  89,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Affisch medium forgatmigej

  Affisch Medium Förgätmigej

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Cross Bailey Rollerball Matt Röd

  Cross Bailey Rollerball

  450,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Affisch medium hackspett

  Affisch Medium Hackspett

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Slutsåld

  Anteckningsbok Victorias Journal Svart 190 x 250

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Canvasblock för akryfärg A4

  Canvasblock för akryfärg A4

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Resespel Vem vet mest

  Resespel Vem vet mest

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Skrivbok Snickare

  Skrivbok Snickare

  89,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Magnet Drick Champagne

  49,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Poster Morups Tånge Fyr

  Poster Morups Tånge Fyr

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Cross Classic Century Rollerball Classic Black

  Cross Classic Century Rollerball

  750,00 kr850,00 kr ink.moms KÖP NU
 • 3D Pussel Skulptur Albert Einstein

  3D Pussel Skulptur Albert Einstein

  499,00 kr ink.moms KÖP NU
 • 3D Pussel Skulptur Bulldog

  3D Pussel Skulptur Bulldog

  499,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Slutsåld
  3D Pussel Robotime Flygplan

  3D Pussel Robotime Flygplan

  189,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Slutsåld
  3D Pussel Robotime Bil Grand Prix

  3D Pussel Robotime Bil Grand Prix

  689,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Slutsåld
  3D Pussel Skulptur Elvis Presley

  3D Pussel Skulptur Elvis Presley

  389,00 kr ink.moms KÖP NU
 • ↓ 22%
  3D Pussel Skulptur Lionel Messi

  3D Pussel Skulptur Lionel Messi

  389,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Färgpennor 60 färger plåtask 2

  Färgpennor 60 färger plåtask

  489,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Slutsåld
  3D Pussel Robotime Motorcykel

  3D Pussel Robotime Motorcykel

  849,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Färgpennor Maxi 12 pack 1

  Färgpennor Maxi 12 pack

  99,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Graphic Art Twin marker 80 pack 1

  Graphic Art Twin marker 80 pack

  1799,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Graphic Art Twin marker 36 pack 1

  Graphic Art Twin marker 36 pack

  699,00 kr ink.moms KÖP NU

VANLIGA FRÅGOR OM Julklappstips

HUR SNABBT LEVERERAS MIN ORDER?

Vi skickar alla order lagda vardagar före 14:00 samma dag.
Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas nästa helgfria dag.
Ditt paket levereras normalt till dig inom 1-3 arbetsdagar.

HAR JAG ÖPPET KÖP NÄR JAG HANDLAR HOS ER?

Självklart. Det är alltid 30 dagars öppet köp på jullklappar hos oss.

HUR BETALAR JAG FÖR MIN BESTÄLLNING?

Du kan betala med kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

 • På kalenderspecialisten.se hittar du produkter som passar som presenter och även olika produkt paket.

Present till mamma

Presenttips. Här är några förslag på presenter till mamma som kan visa din uppskattning och kärlek till henne:

 1. Unikt smycke: Ge henne ett exklusivt smycke som är skräddarsytt efter hennes stil och preferenser. Det kan vara ett halsband med barnens initialer, en berlock med deras namn eller en ring med en personlig gravyr. En individuell touch gör gåvan extra speciell.
 2. Spaupplevelse: Förse henne med en avkopplande dag genom att arrangera en spabehandling eller en egen dag för avkoppling. Det kan innefatta massage, ansiktsbehandling, fotbad eller bara tid för henne att njuta av lugn och ro och få en välbehövlig egentid.
 3. Minnesvärd fotobok: Samla bilder från familjens tid tillsammans och skapa en vacker fotobok som hon kan bläddra i och återuppleva speciella ögonblick. Du kan välja att fokusera på ett tema, som ”Mamma och jag”, eller sammanställa de mest betydelsefulla stunderna i familjens liv.
 4. Familjerecept i en kokbok: Om din mamma älskar matlagning och har några familjerecept som är extra älskade, kan du samla dem och skapa en personlig kokbok. Det blir ett värdefullt arv som hon kan dela med kommande generationer och samtidigt njuta av kulinariska minnen.
 5. Trädgårdsset: Om din mamma har ett intresse för trädgårdsarbete kan du ge henne ett trädgårdsset med verktyg, fröer och växter. Det blir en gåva som hon kan glädjas åt när hon arbetar i trädgården och ser blommorna blomstra.

farsdagspresenter

tt ge en farsdagspresent från barn är en fantastisk möjlighet att uttrycka kärlek, uppskattning och omtanke till sin pappa. Här är några idéer på farsdagspresenter som barn kan ge:

 1. Skapade gåvor: Barn kan skapa personliga presenter genom att rita, måla eller göra egna kort, teckningar eller målningar till sin pappa. Det blir en unik och meningsfull gest som visar barnets kreativitet och omtanke.
 2. Minnessaker: En minnessak, som en fotoalbum eller en bildram med bilder av barnet och pappan tillsammans, kan vara en speciell gåva som väcker kära minnen och skapar en känsla av samhörighet.
 3. ”Bästa pappa”-certifikat: Barn kan skapa egna diplom eller certifikat där de utnämner sin pappa till ”världens bästa pappa”. Det blir en rolig och hjärtlig present som får pappan att känna sig speciell och uppskattad.
 4. Kärleksfulla meddelanden: Barn kan skriva små lappar eller brev där de uttrycker sin kärlek och uppskattning till sin pappa. Det är en enkel gest, men orden kan betyda mycket och få pappan att känna sig älskad.

Morsdagspresenter

Kom ihåg att det viktigaste är att välja en present som visar din uppskattning och kärlek till din mamma. Här är några tips:

 1. Hemlagade godsaker: Baka eller laga hennes favoritgodis, kakor eller maträtter och överraska henne med en läcker hemlagad present. Det visar omsorg och tid du har lagt ned för att skapa något speciellt för henne.
 2. Personlig fotobok: Samla bilder av speciella ögonblick och minnen du har delat med din mamma och skapa en personlig fotobok. Lägg till handskrivna meddelanden och anteckningar för att göra den extra personlig och känslosam.
 3. Upplevelsegåva: Ge henne en minnesvärd upplevelse som hon kan njuta av, som en ballongfärd, en matlagningskurs, en konsertbiljett eller en spa-dag. Det ger henne något att se fram emot och skapar speciella minnen.
 4. DIY-kreativitet: Skapa en handgjord present genom att måla en tavla, göra ett smycke eller skapa en unik dekoration till henne. Det visar din omtanke och personliga touch.
 5. Tid tillsammans: Ge henne gåvan av din tid genom att planera en speciell dag eller aktivitet som ni kan göra tillsammans. Det kan vara en picknick i parken, en utflykt till en intressant plats eller bara en lugn dag hemma med hennes favoritfilmer och snacks.

presenter till läraRE

Kom ihåg att det bästa sättet att välja en present till en lärare är att tänka på deras intressen, behov och personlighet. Här är några tips:

 1. Personlig anteckningsbok: Ge läraren en vacker och personlig anteckningsbok där de kan skriva ned sina tankar, idéer och planering. Du kan till och med lägga till en personlig hälsning eller ett inspirerande citat på första sidan för att göra det extra speciellt.
 2. Grönt bidrag: Ge läraren en present som främjar hållbarhet, som en snygg vattenflaska av rostfritt stål eller en återanvändbar kaffemugg. Det visar att du bryr dig om både läraren och miljön.
 3. Kreativt material: Ge läraren en uppsättning kreativa material som de kan använda i klassrummet, som färgglada whiteboard-pennor, dekorativa klistermärken eller roliga stämplar. Det hjälper till att göra deras undervisning mer engagerande och rolig.
 4. Upplevelse: Ge läraren en present i form av en upplevelse, som en biobiljett, en teaterföreställning eller en middagskupong. Det ger dem möjlighet att koppla av och njuta av fritiden utanför skolan.
 5. Handskrivet tackbrev: Skriv ett personligt tackbrev till läraren där du uttrycker din tacksamhet för deras engagemang och påverkan. Det är en enkel men meningsfull gest som kan betyda mycket för läraren.

examenspresenter

Presenter till examen kan vara kluriga men komihåg att de något som kan främja deras karriärliv. Här är några tips:

 1. Resegåva: Ge examensstudenten en resa eller en upplevelse som de alltid har velat göra. Det kan vara en weekendresa till en spännande stad, en vandringsutflykt till en naturskön plats eller till och med en resa utomlands. Det ger dem något att se fram emot och firar deras prestation.
 2. Personlig skrivbordsaccessoar: Ge examensstudenten en personlig och unik skrivbordsaccessoar, som en vacker pennhållare, en elegant skrivbok eller en anpassad namnskylt. Det blir en påminnelse om deras framsteg och framtidiga möjligheter.
 3. Investering i framtiden: Ge en gåva som hjälper examensstudenten att komma igång med sitt framtida mål, som en kurs eller ett utbildningsprogram inom deras intresseområde, en medlemskap i en professionell organisation eller till och med en mentorinriktad workshop.
 4. Karriärhjälp: Ge examensstudenten verktygen de behöver för att lyckas i sin karriär, som en professionell cv-granskningstjänst, en abonnemangstjänst för att uppdatera sig inom sitt yrkesområde eller en bok om karriärråd och framgångsstrategier.
 5. Tidsbesparande gåva: Ge examensstudenten en praktisk gåva som hjälper dem att spara tid och effektivisera sin vardag, som en smart assistentenhet, en robotdammsugare eller en prenumerationstjänst för matleveranser. Det ger dem mer tid och energi att fokusera på sina nya mål och ambitioner.

Present till barn

Att välja en present till barn kan vara spännande och roligt. Här är några förslag på presenter som kan glädja en sexåring:

 1. Byggset: Ge konstruktionsleksaker, byggklossar eller LEGO-set som stimulerar barnets kreativitet och byggförmåga.
 2. Sällskapsspel: Välj underhållande och pedagogiska spel som främjar samarbete och strategiskt tänkande. Exempelvis spel som ”Labyrint”, ”Memory” eller ”Uno Junior”.
 3. Pyssel- och aktivitetsset: Ge ett kit med färgpennor, klistermärken, pärlor eller målarböcker. Det uppmuntrar barnets kreativa förmåga och ger möjlighet att skapa unika ting.
 4. Uteleksaker: Ge en cykel, sparkcykel, skateboard eller hopprep för att uppmuntra till fysisk aktivitet och lek utomhus.
 5. Böcker: Välj lämpliga böcker för sexåringar med spännande äventyr och fantasifulla berättelser. Det främjar läskunnighet och språkutveckling.
 6. Sportutrustning: Om barnet är intresserat av en specifik sport, ge rätt utrustning som fotboll, basketboll, tennisrack eller rullskridskor.
 7. Elektroniska leksaker: Ge en barnvänlig surfplatta eller en interaktiv leksak som främjar inlärning och utforskning på ett lekfullt sätt.
 8. Musikinstrument: Ge ett enkelt musikinstrument som gitarr, keyboard eller trummor för att uppmuntra barnets intresse för musik och kreativt uttryck.
 9. Konstruktions- eller experimentset: Ge ett byggsats eller kit för att bygga en egen berg-och-dalbana eller utforska vetenskapliga principer.
 10. Teater- eller konstupplevelse: Ge en biljett till en barnvänlig teaterföreställning eller en konstworkshop där barnet kan upptäcka och uttrycka sin kreativitet.

bröllpospresenter

Bröllopspresenter kan vara svåra, speciellt om brudparet har olika intressen. Här kommer några tips:

 1. Tidkapsel: Skapa en tidkapsel där brudparet kan lägga ner personliga föremål och meddelanden som de kan öppna på ett framtida bröllopsjubileum. Det blir en sentimental och minnesvärd gåva som kan återuppliva känslorna och minnena från deras bröllopsdag.
 2. Personlig konstverk: Anlita en lokal konstnär för att skapa ett unikt och personligt konstverk inspirerat av brudparets kärlekshistoria. Det kan vara en målning, en skulptur eller en collage som representerar deras speciella band och skapar en vacker minnesgåva.
 3. Privat kockupplevelse: Ge brudparet en lyxig matupplevelse genom att anlita en privat kock som kommer hem till dem och tillagar en gourmetmiddag. Det blir en intim och oförglömlig upplevelse där de kan njuta av varandras sällskap och de läckra rätterna.
 4. Personligt vinprovningssats: Skapa en unik vinprovningssats genom att välja ut ett urval av sällsynta eller speciella viner och para ihop dem med personliga etiketter som har brudparets namn och bröllopsdatum. Det blir en sofistikerad gåva som de kan njuta av och spara för speciella tillfällen.

present till pappa

Det är viktigt att visa uppskattning till sin pappa, så nedan kommer några tips på presenter du kan ge bort:

 1. Personlig skulptur: Skapa en personlig skulptur av pappans ansikte eller något som representerar hans intressen. Det kan vara gjort av lera, trä eller metall och blir en unik dekoration för hemmet eller kontoret.
 2. Whiskytillverkningskit: Om din pappa är intresserad av whisky kan du ge honom ett hemtillverkningskit där han kan experimentera med att göra sin egen whisky. Det blir en spännande och unik upplevelse för honom att utforska en ny hobby.
 3. Helikoptertur: Ge pappa en adrenalinfylld upplevelse genom att boka en helikoptertur över en vacker stad eller landskap. Det ger honom en fantastisk utsikt och en minnesvärd upplevelse som han sent kommer att glömma.
 4. Körupplevelse i en sportbil: Om din pappa älskar snabba bilar och spänning kan du överraska honom med en körupplevelse i en riktig sportbil. Han får chansen att köra en Ferrari, Lamborghini eller annan önskad sportbil på en racerbana under övervakning av erfarna instruktörer.

Studentpresenter

Studenten är en stor dag i varje persons liv och förtjänas att firas ordentligt. Här kommer tips på studentpresenter:

 1. Personligt graverad pennset: Ge studenten ett elegant pennset med deras namn eller initialer ingraverade. Det blir en personlig och användbar gåva som de kan använda under sina studier och professionella karriär.
 2. Kurser eller workshops: Ge studenten möjligheten att lära sig något nytt genom att erbjuda dem en kurs eller workshop inom ett område de är intresserade av. Det kan vara allt från fotografering och konst till matlagning eller programmering.
 3. Resa eller upplevelse: Ge studenten en minnesvärd upplevelse genom att boka en resa, en konserter eller en spännande aktivitet. Det kan vara en resa till en spännande destination, en fallskärmshoppning eller en ballongfärd.
 4. Personlig portfölj: Om studenten planerar att söka jobb eller fortsätta sina studier kan du ge dem en elegant och personligt anpassad portfölj för att visa upp sina arbetsprover och dokument. Det blir en praktisk och professionell gåva.
 5. Abonnemang på en bokklubb: Om studenten älskar att läsa kan du ge dem en prenumeration på en bokklubb där de regelbundet får nya böcker att utforska. Det blir en underhållande och kunskapsrik gåva.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.