Come to Sweden

Come to Sweden ger ut nytryck av gamla reklam – och reseaffischer. De har hög retrokänsla och pryder bland annat våra posters, affischer och vykort.

Come to Sweden har gett ut nytryck av gamla retroaffischer och posters sedan 2005 när den finländska journalisten Magnus Loden såg en affisch från 30 – talet i ett skyltfönster i Helsingfors. Sedan dess har han och hans medarbetare ägnat sig åt att spåra upp gamla affischer på muséer, hos konstnärer, bibliotek och auktioner. Med tiden har de gett ut en stor mängd affischer, posters och vykort från Finland och Sverige.

Retroaffischer från hela Sverige

Come to Sweden har samlat reseaffischer och posters från Lappland till skåne. Det finns många vackra klassiska retromotiv från i stort sett alla städer och regioner som ville locka till sig turister. Att titta på en poster från Come to Sweden är på sätt och vis en tidsresa.

Vykort från Come to Sweden

Vi har samlat ett stort antal retromotiv på våra vykort. Det är alltid kul att skicka ett vykort från ett ställe med ett gammalt motiv. Dessutom är en handskriven hälsning alltid trevligare att få jämfört med ett sms eller email.

Läs mer