Papper

Papper är perfekt när man vill pyssla. Välj mellan enfärgade eller mönstrade papper. Det finns en massa roliga pyssel med papper. Våra papper har en massa olika figurer och mönster. Klipp ut, måla och klistra. Ladda ner en gratis origami mall här.


Sortera efter

Miljömärkning

Pris

VANLIGA FRÅGOR OM PAPPER

HUR SNABBT LEVERERAS MITT PAPPER?

Vi skickar alla order lagda vardagar före 14:00 samma dag.
Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas nästa helgfria dag.
Ditt paket levereras normalt till dig inom 1-3 arbetsdagar.

HAR JAG ÖPPET KÖP NÄR JAG HANDLAR HOS ER?

Självklart. Det är alltid 30 dagars öppet köp när du köper papper hos oss.

HUR BETALAR JAG FÖR MIN ORDER?

Du kan betala med SWISH, kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

  • På kalenderspecialisten.se hittar du papper för alla tillfällen. Välj mellan en stor mängd olika design.

pyssel papper barn

Pyssel med papper är en klassisk och rolig aktivitet för barn i alla åldrar. Det finns många olika typer av papper att välja mellan för olika pysselprojekt. Färgat papper kan användas för att skapa collage eller dekorationer, medan mönstrat papper är perfekt för att göra kort eller inramade konstverk.

pyssel med papper och sax

Pyssel med papper och sax kan också vara en rolig aktivitet, där barnen kan öva på sin finmotorik genom att klippa ut former och figurer för att skapa egna konstverk.

färgat papper

Färgat papper är ett användbart material för olika typer av pysselprojekt, scrapbooking, korttillverkning och annat kreativt. Vi har ett stort sortiment av olika typer av färgat papper som kan användas för att skapa allt från kort och dekorationer till affischer och origami.

Mönstrat papper

Mönstrat papper har olika mönster tryckta på det. . Mönstrat papper används ofta inom konst och hantverk, scrapbooking, dekoration, origami och mycket mer.

tjockt papper pyssel

Tjockt papper kan vara användbart för mer avancerade pysselprojekt som t.ex. pappersmache eller tredimensionella skulpturer.

påskpyssel med papper

Påskpyssel med papper kan vara roligt och kreativt för barn och vuxna. Det finns många olika sätt att använda papper för att skapa påskdekorationer eller påskkort.

julpyssel papper

Julpyssel papper är en kreativ aktivitet för hela familjen under julhelgen. Med julpyssel papper kan man klippa och skapa olika julkort, julgranskulor, snögubbar med mera.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.