Papper och block

Papper och block. som du kan använda när du ritar, målar, skriver och skissar. Välj mellan canvasblock, akvarellblock, ritblock och målarblock.


Sortera efter

Miljömärkning

Pris

VANLIGA FRÅGOR OM Papper och block

HUR SNABBT LEVERERAS MITT PAPPER OCH BLOCK?

Vi skickar alla order lagda vardagar före 14:00 samma dag.
Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas nästa helgfria dag.
Ditt paket levereras normalt till dig inom 1-3 arbetsdagar.

HAR JAG ÖPPET KÖP NÄR JAG HANDLAR HOS ER?

Självklart. Det är alltid 30 dagars öppet köp på papper och block hos oss.

HUR BETALAR JAG FÖR MITT PAPPER ELLER BLOCK?

Du kan betala med kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

  • På kalenderspecialisten.se hittar du pyssel produkter för alla tillfällen. Välj mellan en stor mängd olika design.

AKVARELLBLOCK A3

Vi har ett stort utbud av akvarellblock i A3-format på vår hemsida. Detta formatet är idealiskt för större akvarellmålningar och ger dig mer utrymme att arbeta på. Akvarellblock A3.

MÅLARBÖCKER

För de som föredrar att måla med färdiga motiv har vi målarböcker på vår hemsida. Våra målarböcker är av hög kvalitet och har olika motiv, inklusive djur, landskap och porträtt. Perfekt för avkoppling och att utveckla din målningsteknik.

SKISSBLOCK A4

Vi erbjuder ett brett utbud av skissblock i olika storlekar, inklusive A4. Skissblock A4 är perfekta för att skissa och rita med blyerts, kol eller tusch. Våra skissblock är spiralbundna för enkel användning och har tjocka papper som passar för olika tekniker.

AKVARELLBLOCK A4

Vi har också akvarellblock i A4-format på vår hemsida. Detta format är lämpligt för mindre akvarellmålningar eller för när du vill testa en teknik eller en ny färg. Våra akvarellblock i A4 är perfekta för både nybörjare och erfarna konstnärer.

SKISSBLOCK A5

Våra skissblock i A5-format är perfekta för att skissa och rita på. De är lätta att ta med sig överallt och du kan använda dem för att planera dina konstverk eller för att öva din skicklighet. Vi har skissblock i olika papperskvaliteter och tjocklekar, så att du kan välja det som passar dig bäst.

CANVASBLOCK A3

Våra canvasblock i storleken A3 är perfekta för att skapa konstverk med akrylfärg eller oljefärg. Canvasblocken har ett tjockt och hållbart dukmaterial som ger en slät yta för att måla på. Blocken är spiralbundna för enkel användning.

CANVASBLOCK A4

Canvasblock i storleken A4 är perfekta för mindre konstverk eller för att experimentera med olika tekniker. De har samma högkvalitativa dukmaterial som våra större canvasblock och ger en slät yta för att måla på. Blocken är spiralbundna för enkel användning.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.