Utomhusspel

Utomhusspel är väldigt populärt på våren och sommaren. Vi har några av de mest populära utomhusspelen som kubb eller bean bag. Samla familjen och vännerna utomhus och njut av det vackra vädret samtidigt som ni tävlar.


Sortera efter

Miljömärkning

Pris

 • Gigant Tower Jenga Utomhusspel

  Gigant Tower Jenga Utomhusspel

  259,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Strandtennis Zlam Racket set

  Strandtennis Zlam Racket set

  139,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Kubb i kartong Utomhusspel

  Kubb i kartong Utomhusspel

  249,00 kr ink.moms KÖP NU
 • XL Yatzy Utomhusspel

  XL Yatzy Utomhusspel

  259,00 kr ink.moms KÖP NU
 • Bean Bag Utomhusspel

  Bean Bag Utomhusspel

  249,00 kr ink.moms KÖP NU

VANLIGA FRÅGOR OM utomhusspel

VILKEN TYP AV UTOMHUSSPEL HAR NI?

Vi har utomhusspel för alla åldrar. Barn, vuxna och såklart för hela familjen.

HUR SNABBT LEVERERAR NI UTOMHUSSPEL?

Om du beställer utomhusspel före 14.00 skickar vi iväg din beställning samma dag. Beställer du på en helgdag skickar vi första vardagen efter.

 • Här hittar du ett begränsat utbud av utomhusspel för både barn och vuxna.

KUBB I KARTONG

Vårat kubb kommer i kartong med bärhandtag vilket gör det supper lätt att ta med sig på utflykt. Kubb är ett spännande utomhusspel som har sitt ursprung i Sverige. Det spelas traditionellt på gräs eller sand, och det går ut på att kasta träkubbar för att välta motståndarens kubbar och sedan försöka träffa kungskubben i mitten av spelplanen.

Roliga utomhusspel Vuxna

Roliga utomhusspel vuxna kan vara kubb, som är en favorit på sommaren. Utomhusspel är en fantastisk aktivitet som ger människor möjlighet att njuta av frisk luft, motion och gemenskap i utomhusmiljö. Det finns en rad olika utomhusspel som passar både barn och vuxna, och som kan spelas på gräsmattan, i parken, på stranden eller i trädgården.

BEAN BAG UTOMHUSSPEL

Bean bag utomhusspel är en populär och rolig aktivitet som passar för både barn och vuxna. Det är ett spel där spelarna kastar små tygfyllda påsar, också kända som ”bean bags” mot en plattform med hål. Målet är att få så många bean bags som möjligt att landa på eller genom målet för att samla poäng.

Utomhusspel barn

Bean bag utomhusspel är en favorit bland barnen på sommaren. Tävla i pricksäkerhet och se vem som kan få i flest bean bags i hålen.

XL YATZY UTOMHUSSPEL

XL Yatzy är en jättestor version av det populära tärningsspelet Yatzy. Det är ett underhållande spel som kan spelas utomhus och involverar strategi, tärningskast och poängräkning. XL Yatzy är perfekt för familjesammankomster, grillfester, picknickar och andra tillfällen då man vill ha kul och tävla mot varandra.

STRANDTENNIS Zlam racket set

Strandtennis är en populär och rolig sommaraktivitet som kan njutas av både barn och vuxna. Zlam racket set är ett fantastiskt alternativ för dem som vill ta sin strandtennisupplevelse till en ny nivå. Zlam racket set består av två högkvalitativa strandtennisracketar och en boll.

Missa inte några erbjudaden eller rabatter

Jag vill ha nyheter och erbjudanden från Kalenderspecialisten och har läst och godkänt integritetspolicyn.