VÄGGKALENDER

Väggkalender är en av våra absolut populäraste produkter. Den fungerar bra hemma, på jobbet eller att ge bort i julklapp i slutet av året.

En väggkalender finns i många olika varianter. Till exempel som familjekalender eller som en väggkalender i olika storlekar och format. Det som för det allra mesta avgör vilken kalender man vill ha på väggen är motiven i kalendern. Antingen speglar det ett intresse eller så blir man estetiskt tilltalad av bilderna.

VÄGGKALENDER MED MÅNGA OLIKA MOTIV

En väggkalender väljer man oftast vilket motiv man vill ha på bilderna i väggkalendern. Det kan till exempel vara:

  • Djur
  • Konstverk
  • Bilar
  • Växter

DJURMOTIV I EN VÄGGALMANACKA

Vi har olika typer av väggkalendrar med djurmotiv. Dels så har vi kalendrar med fotografier på till exempel hundar och katter. Dels har vi oerhört vackra illustrationer från förra sekelskiftet. Illustrationerna föreställer fiskar, fåglar och insekter och bilderna har vi hämtat ur välkända praktverk. Bland våra mest populära väggalmanackor med djur finns:

  • Glada kossans kalender
  • Hundkalender och hundalmanacka
  • Väggkalender med fåglar
  • Hästkalender och hästalmanacka
  • Gulliga djurkalendrar och gulliga djuralmanackor

VÄGGKALENDER MED BILAR OCH MOTORCYKLAR

De som har motorintresse väljer gärna någon av våra väggkalendrar med motorcyklar eller bilar. Vi har olika typer av motiv med bilar. Dels klassiska läckra amerikanska bilar men även muskelbilar och extrema sportbilar. Vår väggkalender med motorcyklar har bilder med klassiska motorcyklar från legendariska tillverkare.

HELA FAMILJENS KALENDER

Familjekalendrar är väggkalendrar med fler kolumner så att hela familjens alla aktiviteter får plats och kan planeras. Våra familjekalendrar har mellan fyra och åtta kalendrar. Då kan varje familjemedlem få en egen kolumn för sina aktiviteter. Om familjen har husdjur får såklart även katten eller hunden en egen kolumn.

KALENDRAR MED BILDER AV KÄNDA KONSTNÄRER

I vår serie Design Collection finns ett antal kalendrar som har illustrationer från kända nordiska konstnärer. Dels har vi kalendrar med bilder av Carl Larsson och Maria Nilsson Thore men vi har också illustrationer från den nordiska naturen.

LÄS MER

VANLIGA FRÅGOR OM VÄGGKALENDER

Hur snabbt levereras min väggkalender?

Vi skickar alla order lagda vardagar före 14:00 samma dag.
Order lagda efter 14:00 på fredagar skickas nästa helgfria dag.
Ditt paket levereras normalt till dig inom 1-3 arbetsdagar.

Är era väggkalendrar miljövänliga?

Alla våra väggkalendrar är tillverkade i Sverige av svenskt papper, detta gör att transporterna av råvaror och färdig produkt minimeras vilket givetvis är bra för miljön.
Alla väggkalendrar är miljömärkta med Svanen och FSC.

Hur betalar jag för min väggkalender?

Hos oss kan du enkelt betala direkt med kort, banköverföring eller Swish.
Du kan även välja att betala mot faktura eller delbetala.
Alla betalningar administreras av Klarna.

  • Söker du en väggkalender så har du hamnat rätt. Här hittar du Sveriges största utbud av miljömärkta väggkalendrar som är tillverkade i Sverige.