Bordskalendrar

En Bordskalender är praktisk eftersom den går att ställa upp. Vi har både små och stora bordskalendrar.

Vi har kalendrar för alla bord med olika vackra motiv. Kalendrarna finns i flera storlekar. På ett skrivbord passar det bra med en lite större kalender medan de mindre är perfekta på nattygsbordet eller byråni hallen.

Bordskalendrar 2021 i mindre format

En liten kalender bordskalender 2021 passar bra på en mindre yta.Den funkar lika bra på jobbet som hemma eller i sommarstugan. Ställ den där många ser den eller i sovrummet.

Bordskalendrar 2021 i ett större format

Våra större bordskalendrar 2021 är perfekta på skrivbordet på jobbet eller hemma. De har överskådliga kalendarium och perfekta när du behöver ha koll på vad som händer de närmaste veckorna. Välj bland olika vackra motiv.

Skrivbordskalender 2021 Carl Larsson

Carl Larsson är en av våra mest kända och omtyckta konstnärer. Många av hans motiv är förtäckta reklambilder för hans fru Karins möbler. Man kan säga att de är en föregångare till IKEA – katalogen. Våra bordskalendrar 2021 har tolv utvalda motiv från kända bilder av Carl Larsson. Han var känd som en akvarellmästare och det förstår man när man tittar på bilderna. Motiven är exteriörer och interiörer från Carl Larssons gård Sundborn. Kalendern passar lika bra hemma som på jobbet såklart.

Bordskalender 2021 Look at Sweden

Look at Sweden är en bordskalender med motiv från Sverige. Bilderna följer årstiderna och visar både stad och land. Bordkalender 2021 är en av våra bäst säljande kalendrar och vi säljer den i många länder. Den passar bra som till exempel julklapp till någon som bor utomlands och som längtar hem.

Läs mer