Bildkalendrar

Bildkalendrar är kalendrar med fotografier. Alltså inte kalendrar med illustrationer. Vi säljer bara kalendrar med bilder av högsta kvalité och av kända fotografer.

Fotografierna kan vara tagna ur böcker eller från posters och affischer. De kommer från bildarkiv och olika samlingar. Till exempel från gallerier eller muséum.

Här visas alla våra bildkalendrar

När vi väljer leverantörer av bildkalendrar använder vi oss av vår länga erfarenhet av bilder, tryck och kommunikation. Om man kombinerar det med vår så kallade magkänsla anser vi oss vara duktiga på att välja rätt produkter kort sagt. De leverantörer vi samarbetar med har alla certifikat vad gäller kvalité och hållbarhet. Så långt det är möjligt väljer vi produkter som är producerade i Sverige.

Bildkalendrar med djur

Djur är alltid populära oavsett om det är husdjur som vi har hemma och pysslar om eller om det är vilda djur i skog och på savannen. Våra kalendrar med hundar och katter är riktiga storsäljare och därmed väldigt populära bland våra bildkalendrar.

Bildkalendrar med bilar

Bilar är populära i alla åldrar. Både barn och vuxna leker med bilar och vårdar och pysslar om dem ömt. Vi har flera kalendrar med bilar. Till exempel Classic cars som har bilder på klassiska bilar från framförallt USA. Kalendern Muscle cars har tolv motiv på så kallade muskelbilar alltså bilar med alldeles för stora motorer för sitt eget bästa.

Bildkalendrar med båtar

Om du vill drömma dig bort till havet och segling har vi en perfekt kalender för dig. Varje månad får du ett nytt motiv på en segelbåt av rang. Kalendern heter Yachting kort och gott och finns som väggkalender.

Läs mer