PERSONLIGA ALMANACKOR

Personliga almanackor är väldigt populära. Du väljer själv bland en massa olika omslag och smarta sidor och moduler i innehållet och skapar den själv.

Du väljer också hur ditt kalendarium ska se ut. Man har olika behov av hur planeringen ska vara. Man kan till exempel behöva planera:

  • Träningen
  • Skolan
  • Fritidsintresset
  • Trädgårdsodlingen
  • Jobbet

SKAPA PERSONLIGA ALMANACKOR FÖR TRÄNING

Alldeles oavsett vad du tränar så behöver du planera en massa saker. Du håller enkelt ordning på träningspass och tävlingar, kosten och vikten och en massa annat som hör till träningen med hjälp av smart innehåll. Självklart finns det en massa annat som behöver planeras som jobb och familjen så du anpassar såklart hela innehållet till din tillvaro.

PERSONLIGA ALMANACKOR FÖR ALLA TYPER AV LÄRARE

Du som är lärare har ofta stora behov av planera ditt jobb som lärare. Beroende på vilken typ av lärare du är så är behoven speciella. En ämneslärare har till exempel fler elever än en klasslärare. Förskolelärare har andra behov av planering än de som är lärare i grundskolan eller på gymnasiet. Man behöver plats för elevlistor och scheman till exempel. Med vårt smarta skapar du ett innehåll för just ditt jobb oavsett vilken typ av lärare som du är.

OLIKA TYPER AV PERSONLIGA ALMANACKOR FÖR TRÄDGÅRDEN

Trädgårdsodling är alltid i stort behov av planering. Man ska planera för sådd, förkultivering och skörd till exempel. Rotsaker, örter, blommor och grönsaker ska hanteras och planeras på olika sätt. Titta efter i de extra sidorna som handlar om just trädgårdsodling som innehåller praktiska tips och nyttig information om hur och när du odlar.

PERFEKT HJÄLP FÖR DIG SOM ÄR ELEV

Det är inte bara lärare som behöver smart planering. Även eleverna har mycket att planera och anteckna så att det blir lite ordning och reda. Det smarta innehållet du kan välja när du skapar ditt kalendarium och ditt övriga innehåll kommer att hjälpa dig i skolarbetet.

EN MASSA DESIGN ATT VÄLJA BLAND

Vi har grupperat våra omslag i olika teman beroende på hur de ser ut. Välj bland snygga, roliga, trendiga och en massa andra omslag. När du klickar på ”Skapa” kommer du till all design och allt innehåll som du kan välja bland när du skapar dina personliga almanackor.

LÄS MER

VANLIGA FRÅGOR OM PERSONLIGA AlmanackOR

HUR SNABBT LEVERERAS MIN PERSONLIG ALMANACKA?

Vi skickar alla order inom 10 dagar.
Då varje almanacka är unik så är leveranstiden lite längre än för övriga produkter.

HAR JAG ÖPPET KÖP PÅ MIN PERSONLIG ALMANACKA?

Din personligalmanacka tillverkas just för dig och kan därför inte tas i retur och säljas till någon annan.
Öppet köp och bytesrätt gäller därför inte på dessa produkter.

HUR BETALAR JAG FÖR MIN BESTÄLLNING?

Du kan betala med Swish, kort, direktbetalning i din internetbank eller mot faktura.
Du kan även dela upp din betalning.
Alla betalningsalternativ administreras via Klarna

  • Skapa snygga och praktiska personliga almanackor på kalenderspecialisten.se. Unik design och fylld med smarta funktioner som gör din vardag enklare.